Cadde 'Tarık'ın 40 derece ateşi var ama seti terk etmiyor'

'Tarık'ın 40 derece ateşi var ama seti terk etmiyor'

28.01.2023 - 16:28 | Son Güncellenme:

Emel Sayın, nostaljik paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Usta sanatçı, 16 Eylül 2016 tarihinde hayatını kaybeden Tarık Akan ile 'Yalancı Yarim' filminin setinde çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

Tarıkın 40 derece ateşi var ama seti terk etmiyor

Emel Sayın, 1973 yılında Tarık Akan, Münir Özkul, Kemal Sunal, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile başrolü paylaştığı ‘Yalancı Yarim’ filmini ekranda görüp, duygusal anlar yaşamıştı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, “Sanki ilk defa izliyormuşum gibi seyrettim. Duygulandım. Hepsini çok özledim. Bir tek Metin Akpınar hayatta. Allah ona sağlık ve uzun ömürler versin. Sesini duymak için aradım ama ulaşamadım” açıklamasını yapmıştı.

Tarıkın 40 derece ateşi var ama seti terk etmiyor

"TARIK AYAKTA ZOR DURUYOR"

Emel Sayın, bu paylaşımdan iki yıl sonra Ertem Eğilmez imzası taşıyan, romantik komedi türündeki 'Yalancı Yarim' filminin setinde çekilen bir kareyi sosyal medyada takipçilerinin beğenisine sundu.

77 yaşındaki sanatçı, binlerce beğeni alan nostaljik kareye, "Yalancı Yarim filminin setindeyiz. Yönetmenimiz Ertem Eğilmez beni yönlendiriyor. Tarık'ın 40 derece ateşi var, ayakta zor duruyor ama seti terk etmiyor" mesajını yazdı.

Tarıkın 40 derece ateşi var ama seti terk etmiyor
"BİR ZAMANLAR PHOTOSHOPA GEREK YOKTU"

Haberin Devamı

Emel Sayın, Temmuz 2022de yayınladığı bir kare ile takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürmüştü. Gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşan Sayın, sosyal medyada ilgi odağı olmuş, kısa sürede beğeni ve yorum yağmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuuncu, "Off off bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu" notunu düşmüştü.

Tarıkın 40 derece ateşi var ama seti terk etmiyor