Cadde Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları

Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları

03.06.2022 - 11:09 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Tatil sezonunu açan Bensu Soraldan tekne pozları

Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral, geçtiğimiz haftalarda giyilebilir NFT parçalarının holografik bir defileyle tanıtıldığı, bir erkek giyim markasının yeni koleksiyon lansmanına katıldı.

Haberin Devamı

Kardeşi Bedirhan Soral'ı yalnız bırakmadığını söyleyen güzel oyuncu, böyle etkinliklere hazırlık süreciyle alakalı soruya; “Ben bugün o kadar giyecek bir şey bulamadığım için bunları giyip geldim. Eğer kıyafetim hazırsa dakikalar sürer, hazır değilse saatlerce dolaba bakarım öyle” şeklinde yanıt vermişti.

Tatil sezonunu açan Bensu Soraldan tekne pozları

"HAKAN'IN İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNİYORUM"

Eşi Hakan Baş’ın kıyafetlerine karışıp karışmadığının sorulması üzerine Soral, "Yok asla karışmaz. Zaten tarzlarımız aynı. Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum bence" ifadelerini kullanmıştı.

YEĞENİ ALİ'Yİ BEKLİYOR

Film projesinden de bahseden Soral, “Dijital bir platforma film çektik. Reklam çekimi yaptık, dergi çekimi yaptık. Ablamın (Hande Soral) doğumunu bekliyorum, bir türlü gelmedi o süreç. Ben de bu süreçte biraz proje yapmak istemiyorum, biraz teyzelik yapmak istiyorum” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"TEYZELİĞİM RESMİYETE DÖKÜLDÜ"

Bu lansmandan günler sonra Bensu Soral'ın ablası Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, oğulları Ali'ye kavuştu. Yeğeni dünyaya geldikten saatler sonra paylaşım yapan Bensu Soral, hastane odasında verdiği poza; "Dün akşam teyzeliğim resmiyete döküldü..." notunu düşmüştü.

Tatil sezonunu açan Bensu Soraldan tekne pozları

YORUM YAĞDI

Tüm bunların ardından Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, teknede çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Pembe bir büstiyer-etek takımıyla objektif karşısına geçen oyuncunun pozlarına binlerce beğeninin yanı sıra "Bu ne güzellik", "Taş bebek gibisin", "Harika görünüyorsun" gibi yorumlar geldi.

Tatil sezonunu açan Bensu Soraldan tekne pozları