Cadde Tayfun Duygulu'nun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz!

Tayfun Duygulu'nun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz!

18.12.2023 - 10:01 | Son Güncellenme:

90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.

Tayfun Duygulunun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz

Yılbaşında Antalya'da sahne alacağını söyleyen Tayfun Duygulu, "Hazırlık yapıyoruz. Yabancı ve Türkçe repertuvar olacak. Evde bol bol beste ve söz yapıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Genelde İzmir'de olduğunu belirten 54 yaşındaki şarkıcı, "Ayda 1-2 defa İstanbul'a geliyorum. Eşim mimar, orada işinden dolayı şantiyeye gidiyor. Şimdi kendi kıyafetini tasarlayacak" şeklinde konuştu.

"HAMİLELİKTE ANNE-ÇOCUK İLİŞKİSİ ÖNEMLİ"

Bella Duygulu, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Pandeminin biraz hafiflemesini bekledim, huzurlu dünyaya gelsin diye. Hamilelikte anne-çocuk ilişkisi önemli. Allah nasip ederse bu sene düşünüyoruz" yanıtını verdi.

Tayfun Duygulunun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz

"MÜZİK ANLAYIŞI FARKLIYDI"

90'lı yılalrdaki müzik hakkında konuşan Tayfun Duygulu, "Başka bir mod vardı, müzik anlayışı farklıydı. Parçaların girişinde intro vardı, şimdi dakikalar kısaldı. Akılda kalıcı ve keyifliydi. Halen dinlerken keyif alıyorsunuz. Yenilerde de başarılı işler vardı. Ne kadar iyi ve besteleri varsa o zaman başarı elde edebiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ALEYNA'YI BENİM ÇIKIŞIM OLARAK GÖRÜYORUM"

Aleyna Tilki'nin sahnelerinin engellendiğini iddia etmesi hakkında Duygulu, "Siz de ilk çıktığınızda zorluklarla karşılaştınız mı?" sorusuna, "Her zaman zorluk var, bizden önce de varmış. Sanat camiasında kalabilmek için insanlar ellerinden geleni yapıyormuş. İnsanlar hep, 'İlk ben yapayım' modundaydı. Benden önceki kuşakta engelleme çok varmış. Bunları senelerce izledik ve gördük. Benim menajerim iyiydi. Haluk Şentürk ve Aleyna Tilki de başarılı. Aleyna 'Engelleniyorum' diyorsa, onun da kendisine göre doğruları vardır. Aleyna'yı benim çıkışım olarak görüyorum. Ben de küçük yaşta olmayan birisi olarak çıktım. Menajerim hiçbir şeyi boş bırakmadı. Aleyna'ya tavsiyem menajerine kulak versin" yorumunda bulundu.

Tayfun Duygulunun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz

"165 TANE BİTMSİŞ BESTEM VAR"

100'e yakın beste ve sözü olduğunu belirten şarkıcı, "Demet Akalın'a bir slow, bir de hareketli parça vereceğim. Şarkılarımı hediye edeceğim. Belki Demet'e nakaratta düet yaparım, tabii isterse. 165 tane tamamen bitmiş bestem var, toplamda 600'ü bulur. Evde devamlı beste yapıyorum. Bitmemiş 300-400 bestem var. Çok güzel şarkılar var. Ajda Pekkan'a yazdığım şarkı çok güzel. Eşim için 'Kanatsız Meleğim' şarkısını yaptım" açıklamasını yaptı.