Cadde Taylor Swift artık resmen milyarder!

Taylor Swift artık resmen milyarder!

28.10.2023 - 10:50 | Son Güncellenme:

12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.

Taylor Swift artık resmen milyarder

Amerika'nın en çok kazanan pop yıldızı Taylor Swift'in Eras turnesinde elde ettiği büyük başarıyı anlatan Taylor Swift: The Eras Tour, 13 Ekim Cuma günü seyirciyle buluştu. 33 yaşındaki sanatçının başrolleri Amanda Balen, Taylor Banks ile paylaştığı, 100'den fazla ülkede gösterime girecek konser filmi beyaz perdeye gelmeden bir hafta önce tarihe geçti.

Haberin Devamı

24 SAAT DOLMADAN REKOR!

Filmin dağıtımcı şirketi AMC, talebin çok yoğun olduğunu vurgularken, küresel ön bilet satışlarının 100 milyon doları aştığını duyurdu. Filmin bir günlük en yüksek satış rekorunu kırmasının 24 saatten az sürdüğünü belirtildi.

Taylor Swift artık resmen milyarder

Eras turnesinin konser filmiyle gişe rekorları kıran ve 2014 tarihli 1989 albümünün yeniden piyasaya sürülmesiyle bu hafta sonu yine listelerin başında yer alması beklenen 33 yaşındaki pop yıldızının servetine ilişkin yeni bir haber ortaya çıktı.

Taylor Swift artık resmen milyarder

MİLYARDER OLDU!

Bloomberg'in raporuna göre; Taylor Swift'in Eras turnesi onu milyarder statüsüne yükseltti ve neredeyse tamamen yaptığı müzikten 10 haneli bir servet elde eden birkaç kayıt sanatçısından biri haline getirdi.

Haberin Devamı

Taylor Swift artık resmen milyarder

Milyarderler kulübüne dahil olan Swift'in toplamda 1.1 milyar dolar serveti bulunduğu iddia ediliyor. Müzik dünyasında milyarder statüsüne ulaşan isimler arasında ise Rihanna, Jay Z ve Beyonce yer alıyor.

Taylor Swift artık resmen milyarder

MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ'NE DAMGA VURDU

Taylor Swift, geçtiğimiz aylarda düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri'nde en çok konuşulan isim olmuştu. ABD'li yıldız, 11 dalda aday gösterildiği etkinlikten dokuz ödülle ayrılmıştı. Swift; ‘Yılın Şarkısı’, ‘En İyi Pop Müzik Klibi’, ‘En İyi Klip Yönetmenliği’, ‘En İyi Görsel Efekt’, ‘Yılın Müzik Klibi’, ‘En İyi Sinematografi’, ‘En İyi Sanatçı’, ‘En İyi Yaz Gösterisi’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerini kucaklamıştı.