Cadde Taylor Swift'in hayranı konser alanında hayatını kaybetti

Taylor Swift'in hayranı konser alanında hayatını kaybetti

19.11.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in dünya turnesi sırasında hiç beklenmeyen bir olay yaşandı. Brezilya konserinde Swift'i dinlemeye gelen bir hayranı, konser alanında ani kalp durması nedeniyle hayatını kaybetti.

Taylor Swiftin hayranı konser alanında hayatını kaybetti

Taylor Swift, dünya turnesi kapsamında dün akşam Brezilya'da sahne aldı. Rio De Janeiro'daki Estadio Olimpico Nilton Santos Stadyumu'nda binlerce hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcının konserinde acı bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

GENÇ KIZ KONSER ÖNCESİ FENALAŞTI

Ana Benedives adlı 23 yaşındaki genç kız, konser başlamadan önce fenalaştı.

Taylor Swiftin hayranı konser alanında hayatını kaybetti

KALBİ DURDU!

Kuzeni Estela Benevides'in Brezilya basınına anlattığına göre Ana Benedives, bir anda kendinden geçti. Genç kız hemen hastaneye götürüldü ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, Benevides'in ölüm nedenini kalp durması olarak açıkladı.

Taylor Swiftin hayranı konser alanında hayatını kaybetti

'BUNALTICI KOŞULLAR NEDEN OLDU' İDDİASI

Genç kızın konserin yapıldığı stadyumdaki bunaltıcı koşullar nedeniyle ölüme sürüklendiği ileri sürüldü. Zira konsere gidenler, girişte su şişelerini yanlarına almalarına izin verilmediğini söyledi.

Taylor Swiftin hayranı konser alanında hayatını kaybetti

"KALBİMİN PARAMPARÇA OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM"

Taylor Swift, bu acı haberi aldıktan sonra bir sosyal medya paylaşımı yaptı: 

Haberin Devamı

Şu anda bu sözcükleri yazdığıma inanamıyorum. Bu geceki konserimden önce bir hayran kaybettiğimizi, kalbimin paramparça olduğunu söyleyebilirim. Buna ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Onun inanılmaz derecede güzel ve çok genç olduğu dışında elimde çok az bilgi var. Acıyı derinden hissediyorum. Kalbim; Ana Benedives, ailesi ve yakınlarıyla birlikte...