Cadde Teşkilat Hakkı Dayı öldü mü, diziden ayrıldı mı? Dayı'yı oynayan Tuncer Salman diziden neden ayrıldı, kimdir, nereli?

Teşkilat Hakkı Dayı öldü mü, diziden ayrıldı mı? Dayı'yı oynayan Tuncer Salman diziden neden ayrıldı, kimdir, nereli?

15.05.2022 - 23:51 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisinde Hakkı Dayı karakteri ile seyircinin dikkatini çeken Tuncer Salman'ın dizideki akıbeti yayımlanan son bölümle sorgulanır hale gelmişti. 45. bölümde bomba yüklü bir araç içinde görünen Teşkilat'ın Hakkı'sı öldü mü, diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat Hakkı Dayı öldü mü, diziden ayrıldı mı Dayıyı oynayan Tuncer Salman diziden neden ayrıldı, kimdir, nereli

Tuncer Salman, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'da Hakkı Dayı rolünü başarı ile sergiliyor. Dizinin kadrosundan ayrılılan Mesut Akusta'nın ardından Tuncer Salman ayrılıyor mu merak konusu. Peki, Teşkilat Hakkı Dayı ölüyor mu, Tuncer Salman diziden neden ayrılıyor?

Haberin Devamı

HAKKI DAYI ÖLÜYOR MU?

TRT1 ekralarında her hafta pazar akşamı yeni bölümleri ile izleyenin karşısına çıkan Teşkilat dizisi 45. bölümünde beklenmedik bir olay yaşanıyor. Hakkı Dayı, bomba yüklü bir aracın içinde ekrana geliyor. Aracın bir anda patlaması ile ekip arkadaşları gözyaşları içinde kalıyor.

Dizinin Hakkı Dayı'sı Tuncer Salman dizinin kadrosunda ayrılıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin oyuncuları arasından iki isim birden ayrılıyor. Bunlardan biri de Salman oldu. Yayımlanacak 46. bölümde ise Hakkı Dayı'nın naaşı ekip tarafından teşhis edildi.

TUNCER SALMAN KİMDİR?

Salman, 15 Mart 1965 tarihinde Uşakda dünyaya geldi. 1990'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Ana Sanat Dalı bölümünden mezun oldu. Bir yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1993-2001 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünde çalıştı. 2002 yılından itibaren Bursa Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

1997'de Azerbaycanlı yönetmen Namık Agayev ile birlikte "OL Tiyatrosu"'nu kurdu. Tiyatronun ilk projesi olarak "Hoşgeldin Nazım" adlı oyun sahnelendi. Daha sonra Richard Bach'ın aynı adlı kitabından uyarlanan Martı adlı tiyatro oyununu sergiledi.