Cadde Teşkilat Halit Başkan öldü mü? Halit'i oynayan Turgut Tunçalp diziden ayrılıyor mu, kimdir?

Teşkilat Halit Başkan öldü mü? Halit'i oynayan Turgut Tunçalp diziden ayrılıyor mu, kimdir?

17.04.2022 - 22:08 | Son Güncellenme:

HALİT BAŞKAN ÖLDÜ MÜ? Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini oynuyor. Dizinin yeni bölümünde ise Ceren'in kızı olduğuna dair fikirleri güçlenmeye başlamışken bir anda ölümle burun buruna gelir. Peki, Halit Başkan ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat Halit Başkan öldü mü Haliti oynayan Turgut Tunçalp diziden ayrılıyor mu, kimdir

Teşkilat dizisinde ekibin lideri olan Halit Başkan karaterinin hayatı ekrana gelecek bölümde riske giriyor. Elinde bombayı patlatabilecek bir tuş ile bekleyen Ceren'in karşısında ise Halit Başkan vardır. Paylaşılan görüntülerde alevler içinde kalan binadan Halit Başkan'ın sağ kurtulup kurtulmayacağı merak konusu. Turgut Tuçalp kimdir?

Haberin Devamı

HALİT BAŞKAN ÖLDÜ MÜ?

Turgut Tunçalp'in hayat verdiği Halit Başkan karakteri, Ceren tarafından resmen ölüme sürüklenir. Ancak alevler içinde kalan bina dışında Halit Başkan ve Ceren'in öldüğüne dair bir ibare bulunmuyor. Detaylar bölümün yayımlanması ile netleşecek.

TURGUT TUNÇALP KİMDİR?

Tunçalp, 12 Mayıs 1976 tarihinde Adapazarı Sakarya'da dünyaya geldi.

Oyuncu, 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Merhamet dizisinde Moskof Recep adlı karakter ile tanındı. 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş:Ertuğrul dizisinde Selçuklu komutanı olan "Afşin bey" karakterini canlandırdı. 2017 yılında Çukur dizisinde Kasım Helvac'yı oynadı. 2019-2021 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Haşmet Façalı karakterini canlandırdı.