Cadde Teşkilat Serdar Kılıçaslan kim? Serdar'ı oynayan Çağlar Ertuğrul nereli, kimdir, dizileri neler?

Teşkilat Serdar Kılıçaslan kim? Serdar'ı oynayan Çağlar Ertuğrul nereli, kimdir, dizileri neler?

14.03.2021 - 21:56 | Son Güncellenme:

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde Serdar Kılıçaslan karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizide kurulacak özel ekibin liderliğini üstlenen Serdar Kılıçaslan, bu uğurda sevdiklerinden vazgeçmek zorundadır. Peki, Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul kim?

Teşkilat Serdar Kılıçaslan kim Serdarı oynayan Çağlar Ertuğrul nereli, kimdir, dizileri neler

Teşkilat dizisi, farklı konusu ve başarılı oyuncuları ile TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin başrollerinden biri ise Çağlar Ertuğrul. Genç isim, dizide Serdar Kılıçaslan rolünü oynuyor. İstihbarat içinde kurulan özel ekibin bir parçası olarak ekranda olacak Çağlar Ertuğrul'un hayatı da araştırılmaya başladı. İşte, Çağlar Ertuğrul biyografisi...

Haberin Devamı

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Ertuğrul, 5 Kasım 1987tarihinde Karşıyaka, İzmir'de dünyaya geldi. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahneye adı atan Çağlar Ertuğrul'un, kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşıyor. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askeri filmin baş rolünde yer aldı. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir, Benim İçin Üzülme ve Afili Aşk gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

Haberin Devamı

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.

DİZİLERİ

2012-2014 Benim İçin Üzülme

2014 Beyaz Karanfil

2014 Boynu Bükükler

2014 Kurt Seyit ve Şura

2014 Medcezir

2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları

2019-2020 Afili Aşk

2021 Teşkilat