Cadde TiYATROKARE 5 OYUNLA GERi DÖNÜYOR

TiYATROKARE 5 OYUNLA GERi DÖNÜYOR

04.09.2011 - 21:12 | Son Güncellenme:

Tiyatrokare, 20’nci sanat yılına üç yeni oyun ve geçen yıl çok ses getiren iki oyun olmak üzere, toplam beş projeyle giriyor.

TiYATROKARE 5 OYUNLA GERi DÖNÜYOR

Bunların ilki, Tiyatrokare’nin 8 Ekim’den itibaren sunacağı komedi ‘Büyük İkramiye’. Geçen yıl Suzan Aksoy’a ve Pelin Ermiş’e ödüller kazandıran oyunda, mazbut bir ailenin piyangodan ikramiye kazanması üzerine, sınıf atlama telaşları ve düştükleri komik durumlar anlatılıyor. Diğer oyunlarsa, ‘Leyla’nın Evi’, ‘Bu da Benim Ailem’, ‘Onca Yoksulluk Varken’ ve ‘Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun’. Ekip, ayrıca geleceğin büyüklerini güvenli yaşam konusunda eğitmek için Liberty Sigorta’nın sponsorluğunda, AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin işbirliğiyle hazırladığı sosyal sorumluluk projesi ve çocuk oyunlarına da devam edecek.

Ekşi sözlük’le ortak kabare
Tiyatrokare, bu yıl kabare dalındaysa yeni bir denemeyle yola çıkıyor. Kabare tiyatrosunun yeni, genç ve dinamik bir dil kazanması için Ekşi Sözlük ekibiyle birlikte çalışan tiyatro, yılbaşına interaktif olan, her gece kısmen yenilenebilen, yeni soluklu bir kabare çıkartmaya hazırlanıyor. Her türlü konuya korkusuzca değinecek olan kabarenin adı: ‘Ekşi Kabare’.