Cadde 'Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15'

'Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15'

04.02.2023 - 14:46 | Son Güncellenme:

Şimdilerde 'Çöp Adam' dizisinde rol alan oyuncu, nostaljik bir paylaşıma imza attı. Son yılların aranılan ekran yüzlerinden olan 43 yaşındaki ünlü isim, tiyatroya başladığı yıllara bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Yıllardır yakışıklılığı ile övgü alan Leonardo DiCaprio yorumları dikkat çekti.

Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15

Arşivden fotoğraf çıkaran ünlüler kervanına Engin Altan Düzyatan da dahil oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2001 yılında mezun olan Düzyatan, lise yıllarına ait bir kareyi sosyal medya hesabından yayınladı.

Haberin Devamı

TAKİPÇİLERİNİ 29 YIL ÖNCESİNE GÖTÜRDÜ

2014'te dünyaevine girdiği sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk babası yakışıklı oyuncu, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, "Tiyatroya başladığım yıl, Karşıyaka Lisesi, 1994... Yaş 15..." mesajını yazdı.

Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

'Ertuğrul Gazi'yi oynadığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisiyle adını yurt dışında da geniş kitlelere duyuran Engin Altan Düzyatan, takipçilerinden yoğun ilgi görürken, 60 binden fazla beğeni aldı.

Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15


"ENGİN ALTAN DICAPRIO"

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'ya benzetilen oyuncuya; "Maşallah Engin abi, Leonardo DiCaprio'dan daha yakışıklısın", "Engin Altan DiCaprio", "O zaman da yakışıklıymışsın", "Leonardo DiCaprio sen misin?", "Değişmeyen tek şey bakışlar", "Maşallah" ve "Saç rengini bana ödünç ver" şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.