Cadde Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

11.01.2023 - 07:21 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde aynı arabada geldiği iki erkek ve bir kız arkadaşıyla görüntülenen Tolga Sarıtaş, kafalaları karıştırmıştı. Sarıtaş, muhabirlerin; “Yanınızdaki hanımefendi kim?" sorusuna yanıt vermemişti. Modacı Zeynep Mayruk ile ayrıldıkları iddia edilen Tolga Sarıtaş, önceki gün sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

İzmirli moda tasarımcı Zeynep Mayruk ile yaklaşık 2.5 yıldır aşk yaşayan Tolga Sarıtaş geçtiğimiz aylarda kural bozmuş ve sevgilisiyle çekilmiş pozunu, yeni yılda hayranlarının beğenisine sunmuştu. Yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle çekilmiş bu karesini, "İyi yıllar" notuyla paylaşmıştı. Ünlü çiftin fotoğrafı, 31 yaşındaki Sarıtaş'ın takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

Haberin Devamı

ARKADAŞLARI İLE DENİZDE SOHBET ETTİLER

İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz temmuz ayında ise sevgilisi Zeynep Mayruk'la Çeşme tatiline gitmişti. Ünlü bir plaja akşama doğru kalabalık arkadaş grubu ile gelen ikili, hemen denize girmişti. Denizde sohbet ederek serinleyen Sarıtaş ile Mayruk’a, daha sonra arkadaşları da katılmıştı.

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Tüm bunların ardından ünlü isim, geçtiğimiz gece Etiler’de bir mekana girerken objektiflere takıllmıştı. Kapıda basın mensuplarını gören Sarıtaş, aynı arabada geldiği iki erkek ve bir kız arkadaşını görüntüleri alınmasın diye hızlıca mekana götürüp, basın mensuplarının yanına gelmişti.

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI 

Haberin Devamı

Gizemli kadın hızlıca taksiye binerken, başarılı oyuncu ve erkek arkadaşları da aynı taksiye binmişti. Sarıtaş, muhabirlerin; “Yanınızdaki hanımefendiyi soralım. Neden bir anda taksiye bindiniz?” sorularına ise cevap vermemişti.

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

Bu görüntüler, akıllara 'Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ayrılık kararı mı aldılar?' sorusunu getirdi.

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Modacı Zeynep Mayruk ile ayrıldıkları iddia edilen Tolga Sarıtaş, önceki gün sevgilisiyle Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülendi. Ayrılık iddialarını yalanlayan oyuncu, "Öyle bir şey yok. Her şey yolunda, mutluyuz” diye konuştu.

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz

"HİKAYEMİZİN SONUNA GELMİŞTİK"

Biten dizisiyle alakalı konuşan Tolga Sarıtaş, "Hikayemizin sonuna gelmiştik, 30 bölümlük güzel bir iş çıkardık” dedi. Gelen teklifleri değerlendirmeye başladığını söyleyen oyuncu, "Dinleniyorum, yorulmuştuk. İçime sinem bir şey olduğunda kabul edeceğim” şeklinde konuştu. Sevgilisiyle aynı araca binen oyuncu, Etiler sokaklarında gözlerden kayboldu. 

Tolga Sarıtaş: Ayrılık yok, mutluyuz