Cadde Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un evlilik tarihi belli oldu!

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un evlilik tarihi belli oldu!

19.02.2024 - 12:53 | Son Güncellenme:

Tolga Sarıtaş, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Gazetecilerle sohbet eden oyuncu, evlilik sinyali vermişti. Şimdi ise Sarıtaş ve Mayrak’un evlilik tarihi belli oldu.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayrukun evlilik tarihi belli oldu

Tolga Sarıtaş ile 4 yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk önceki geçen hafta Nişantaşı’ndaydı. Oyuncu “Evlilik ne zaman?” sorusuna gülerek “Çok mutluyuz ve de çok heyecanlıyız. Evliliğe dair güzel bir çalışma başlattık” yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

KURAL BOZDU

İzmirli moda tasarımcı Zeynep Mayruk ile yaklaşık 2.5 yıldır aşk yaşayan Tolga Sarıtaş geçtiğimiz aylarda kural bozmuş ve sevgilisiyle çekilmiş pozunu, yeni yılda hayranlarının beğenisine sunmuştu. Yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle çekilmiş bu karesini, "İyi yıllar" notuyla paylaşmıştı. Ünlü çiftin fotoğrafı, 31 yaşındaki Sarıtaş'ın takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayrukun evlilik tarihi belli oldu

ARKADAŞLARI İLE DENİZDE SOHBET ETTİLER

İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz temmuz ayında ise sevgilisi Zeynep Mayruk'la Çeşme tatiline gitmişti. Ünlü bir plaja akşama doğru kalabalık arkadaş grubu ile gelen ikili, hemen denize girmişti. Denizde sohbet ederek serinleyen Sarıtaş ile Mayruk’a, daha sonra arkadaşları da katılmıştı.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayrukun evlilik tarihi belli oldu

Haberin Devamı

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE EVLİLİK TEKLİFİ

Şimdi ise Tolga Sarıtaş, 4 yıldır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlenme teklifi yaptığı iddia edildi.  Gözlerden uzak aşk yaşayan ünlü çiftin, yaz aylarında Çeşme’de düğün yapacağını da gelen bilgiler arasında.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayrukun evlilik tarihi belli oldu