Cadde Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu!

Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu!

17.03.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Tolgahan Sayışman, önceki gün Bebek’teydi. Sayışman, deprem bölgesiyle ilgili yaptığı çalışmaların hatırlatılması üzerine Ramazan ayının ilk haftasında tekrardan orada olacağını söyledi. Ünlü oyuncu eşi Almeda için "Deprem olduğundan beri psikolojisi bozuldu" dedi.

Tolgahan Sayışman: Almedanın psikolojisi bozuldu

Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrasında pek çok ünlü isim, depremzedelere yardım için harekete geçti. Bu isimler arasında yer alan Tolgahan Sayışman, bir dernek aracılığıyla depremden etkilenen çocuklar için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

"HER TÜRLÜ YARDIM İÇİN MİNNETTARIZ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tolgahan Sayışman, şunları yazmıştı:

Depremzedelerimize ulaştırmak için derneğimize yapmış olduğunuz her türlü yardım için minnettarız. Depremin ilk anından itibaren insani yardımlarımızın yanı sıra bu hafta sonu da Kahramanmaraş ve Hatay giden Ar-Ge ekibimizle beraber yaşananları takip etmeye devam ediyoruz. Gerçek anlamda ihtiyaç listemizi hazırlayıp, halkımızın yanında olmaya yola çıkacağız.

Tolgahan Sayışman: Almedanın psikolojisi bozuldu

"BÖLGEDE OLACAĞIM"

Tolgahan Sayışman, önceki gün Bebek’teydi. Repo günü olduğunu ve işlerine koşturduğunu ifade eden Sayışman, deprem bölgesiyle ilgili yaptığı çalışmaların hatırlatılması üzerine; “Ramazan ayının ilk haftası bölgede olacağım inşallah. Şu an arkadaşlarımız orada ihtiyaçlar konusunda çalışmalar yapıyor. Hem onları ulaştıracağız hemde birlikte iftar yapacağız” dedi.

Tolgahan Sayışman: Almedanın psikolojisi bozuldu

"ALMEDA HEP YAKINLARDA OLMAMI İSTİYOR"

"Depremle ilgili bir önlem alabildiniz mi?" sorusuna oyuncu, "Ailemi, kendimi kurtarsam bile aklım sevdiğim insanlarda, sizlerde olacak. Umarım öyle kötü günler bir daha yaşamayız. Almeda’nın deprem olduğundan beri psikolojisi bozuldu. Hep yakınlarda olmamı istiyor. Hiç kolay değil umarım bu zamanları hızla atlatırız” dedi.   

Tolgahan Sayışman: Almedanın psikolojisi bozuldu