Cadde Tolgahan Sayışman: Büyük geldiğim için oynamadım!

Tolgahan Sayışman: Büyük geldiğim için oynamadım!

18.01.2024 - 14:43 | Son Güncellenme:

Oyunculuk kariyerinin ardından yapımcılığa da soyunan Tolgahan Sayışman, "İlk göz ağrım" dediği 'Kurtuluş Lisesi' dizisinin galasında kameraların karşısına geçti. Sayışman, Balıkesir'de bir ormanda altı hafta süren çekimleri ve yeni projelerini anlattı.

Tolgahan Sayışman: Büyük geldiğim için oynamadım

Türkiye'nin ilk Japon uyarlaması dizisi olan; otobüs kazası geçirip bir dağ köyünde mahsur kalan liseli beş kızın hayatta kalma mücadelesini konu alan Kurtuluş Lisesi'nin galası, dün akşam Hillside Etiler’de yapıldı.

Haberin Devamı

"LİSEYİ 1997'DE BİTİRDİM"

Dijital platformda yayınlanacak dizinin yapımcısı Tolgahan Sayışman, "Heyecanlıyım çünkü benim ilk göz ağrım. Liseyi 1997 yılında bitirdim, biraz büyük gelebilirdim o yüzden oynamadım" diyerek güldü.

Tolgahan Sayışman: Büyük geldiğim için oynamadım

"SURVİVOR'I DİBİNE KADAR YAŞADILAR"

Yapım süreci hakkında konuşan ünlü isim, "Balıkesir'de de çekimlerimize çok yardımcı oldular. Altı haftada balta dahi girmemiş bir ormanda çekildi. Survivor'ı dibine kadar yaşadılar. Oyuncular için de çok konforlu bir alan yoktu ama herkes en iyisini yaptı. Bu proje için 400'e yakın oyuncuyla tek tek görüştüm. Hepsi birbirinden değerli ve iyi oyuncular" şeklinde konuştu.

Tolgahan Sayışman: Büyük geldiğim için oynamadım

"HARİKA OLACAK"

Yapımcılığa devam ettiğini dile getiren Sayışman, "Bu konuda çok mütevazı olamayacağım. Prodüksüyonu çok büyük bir aksiyon filmi hazırlıyoruz. Bu konuda çok ciddiyim. Başka projelerimiz de mevcut, arka arkaya birkaç projemiz birden girecek. Çok değerli oyuncularla görüşüyoruz ve tanışıyoruz. Bence harika olacak. Onlara şans verebilmek, bu riski alabilmek bence çok önemli" ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman: Büyük geldiğim için oynamadım