Cadde Tom Brady'i aşk acısı mı eritti?

Tom Brady'i aşk acısı mı eritti?

29.01.2023 - 10:01 | Son Güncellenme:

Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Tom Brady, Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi. Brady'nin çalkantılı özel hayatı nedeniyle futbol kariyerinin olumsuz etkilendiği ileri sürüldü.

Tom Bradyi aşk acısı mı eritti

Vivian Lake ve Benjamin Rein isimlerini verdikleri iki çocukları olan, 2009 yılında dünyaevine giren dünyaca ünlü Brezilyalı model Gisele Bündchen ile 20 yıllık kariyerinde yedi kez Super Bowl şampiyonluğu kazanan Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady; geçtiğimiz ekim ayında bir süredir gündemde olan boşanmalarının resmen gerçekleştiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

2015 yılında podyumdan emekli olan ve 400 milyon dolar serveti olduğu tahmin edilen Gisele Bündchen, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla haberi duyurmuştu.

Tom Bradyi aşk acısı mı eritti

"DOSTANE ŞEKİLDE BOŞANDIK"

42 yaşındaki güzel model, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarız. Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle çocuklarımda olmaya devam edecek.

Tom Bradyi aşk acısı mı eritti

"BUNU YAPMAK ACI VERİCİ VE ZOR"

Yıllık maaşı yaklaşık 84 milyon dolar olan Tom Brady ise "Bu karara dostane şekilde ulaştık. Her şekilde dünyamızın merkezi olmaya devam edecek harika çocuklarla kutsandık. Hak ettikleri sevgi ve ilgiyi görmelerini sağlamak için her zaman birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çok düşündükten sonra ayrılma kararı verdik. Bunu yapmak acı verici ve zor. Hayatımızda henüz yazılmamış yeni bölümlerin peşinden koşarken birbirimiz için en iyisini diliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Tom Bradyi aşk acısı mı eritti

Haberin Devamı

AYRILIK NEDENİ!

Yakın zamanda Elle dergisine röportaj veren Bündchen, eşinin yaptığı sporun çok ‘şiddet içerdiğini’ ve onunla daha çok zaman geçirmek istediğini belirtmişti. Modelin, Hardy'nin emeklilik kararını geciktirmesinden memnun olmadığı ve bunun evliliklerini olumsuz yönde etkilediği öğrenilmişti.

Bündchen, ayrılığın ardından gönlünü dövüş sporu jiu jitsu eğitmeni Joaquim Valente'ne kaptırırken, Brady ise aşk acısından adeta eridi.

7 KİLO VERDİ

Tom Brady'nin, Gisele Bündchen'den ayrıldıktan sonra 7 kilo verdiği öne sürüldü. Konuyu spor muhabiri Jeff Darlington gündeme getirdi. Darlington'ın iddiasına göre; 'Tampa Bay Buccaneers' takımının oyun kurucusu olan Tom Brady, çalkantılı özel hayatı nedeniyle yaklaşık 7 kilo verdi.

Tom Bradyi aşk acısı mı eritti

"FİZİKSEL GÜCÜ OLUMSUZ ETKİLENDİ"

Jeff Darlington, Brady'nin kilo kaybının sahalardaki fiziksel gücünü de etkilediğini dile getirdi. Bu durumun Tom Brady'nin futbol kariyerine olumsuz yansıyacağını ifade eden Darlington, takımın da zarar göreceğini ileri sürdü.

ÖZEL BİR BESLENME PROGRAMI UYGULUYOR

Belirtilenlere göre; Tom Brady, yıllardır özel bir beslenme ve egzersiz programı uyguluyor. Brady'nin beslenmesinden sorumlu olan şef Allen Camhbell, daha önce yaptığı açıklamada Brady'nin koyu yeşil yapraklı sebzeler, hayvansal protein, baklagiller ve tam tahıllar tükettiğini sözlerine eklemişti.

Tom Bradyi aşk acısı mı eritti

Haberin Devamı

Brady'nin, sahaya çıkacağı günlerde ise badem ezmesi yediği öğrenilmişti.