Cadde Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'

Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'

13.12.2023 - 13:25 | Son Güncellenme:

Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide birlikte boy gösterdikleri öne sürülen ikilinin, partide öpüştükleri de söylendi.

Tom Cruiseun yeni aşkı Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
İlk olarak 1987-1990 yılları arasında Mimi Rogers ile evlilik yapan dünyaca ünlü aktör Tom Cruise, boşanmasının ardından 'Days of Thunder' filmindeki rol Nicole Kidman ile tanışmıştı. 1990'da evlenen ve Isabella Jane ile Connor adını verdikleri iki çocuk sahiplenen ünlü çiftten Cruise, 2001 yılında eşini terk etmiş ve 'uzlaşmaz farklılıkları' gerekçe göstererek boşanma davası açmıştı.

Haberin Devamı

Biten evliliği hakkında hiçbir zaman konuşmayan Cruise, 2006 yılında aktris Katie Holmes ile evlenmişti. Suri adını verdikleri bir kızları olan çift, 2012'de boşanmıştı. Tom Cruise'un adı son dönemlerde Shakira ve Sofia Vergara ile anılmış, ancak üç ünlü isimden de resmi bir açıklama gelmemişti.

Tom Cruiseun yeni aşkı Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi

"AŞIKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYORDU"

61 yaşındaki Cruise'un, önde gelen bir Rus milletvekilinin kızı ve elmas ticareti yapan bir oligarkın eski eşi olan 36 yaşındaki sosyetik Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Daily Mail'e konuşan bir kaynak; Londra Mayfair'deki bir partide öpüştüğünü iddia ettiği ikiliyle ilgili, "Bir ilişkileri olduğu çok belliydi. Tom, Elsina'ya aşıkmış gibi görünüyordu" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Tom çok arkadaş canlısıydı, sürekli fotoğraf çektirmesi isteniyordu ve o bu istekleri kibarca reddediyordu. Sonunda partideki DJ, Tom'un fotoğraf çekilmesini istemediğini Rusça olarak anons etmek zorunda kaldı. Tom, gecenin büyük bir kısmını Elsina ile dans ederek geçirdi. Ancak bir noktada bir grup kadının ortasında kendi oradan oraya atarak eğlendiğini de gördüm.

Tom Cruiseun yeni aşkı Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi

PARTİDEN ERKEN AYRILDILAR

İkilinin geçtiğimiz Cumartesi günü saat 21:00 sularında Grosvenor Meydanı'ndaki partiye birlikte geldikleri ve diğer konukların bu görüntü karşısında şaşkınlığa uğradığı aktarıldı. Cruise ve Khayrova'nın, etkinlikten erken saatlerde birlikte ayrıldıkları da bildirildi.

Tom Cruiseun yeni aşkı Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi

İngiliz vatandaşı olan eski model Elsina Khayrova, daha önce Surrey'de 22 milyon sterlinlik bir malikaneyi ve Londra'da 18 milyon sterlin değerinde birkaç evi paylaştığı Rus iş adamı Dmitry Tsetkov ile evliydi. Çiftin ayrıca milyonlarca sterlin değerinde araba, mücevher ve sanat koleksiyonlarının yanı sıra Dubai ve Kıbrıs'ta da mülkleri vardı.

Tom Cruiseun yeni aşkı Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi

DAHA ÖNCE MAHKEMEYE ÇIKTI

İkilinin çalkantılı boşanması, Khayrova'nın 1 milyon sterlinlik çanta koleksiyonu da dahil olmak üzere eski kocasından önemli miktarda mal varlığı saklamakla suçlanmasının ardından dünya basınında haber olmuştu. Khayrova, daha önce 2022 yılında Surrey'deki evine fıskiyeler yerleştiren şirkete 117 bin Sterlin borçlu olduğu gerekçesiyle mahkemeye çıkarılmıştı.