Cadde Tom Holland: Erkeklerin kadınlardan uzun olması gerektiği varsayımı aptalca!

Tom Holland: Erkeklerin kadınlardan uzun olması gerektiği varsayımı aptalca!

12.12.2021 - 17:58 | Son Güncellenme:

Tom Holland, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Zendaya ile aralarındaki boy farkının kendilerini etkilemediğini açıkladı. Ünlü oyuncu, erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu belirtti.

Tom Holland: Erkeklerin kadınlardan uzun olması gerektiği varsayımı aptalca

Şarkıcı ve oyuncu Zendaya ile aşk yaşayan oyuncu Tom Holland, aralarındaki boy farkıyla ilgili tartışmalara değinerek erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Independent'in haberine göre, Holland'ın süper kahramanı oynadığı ve Zendaya'nın onun sevgilisi Mary Jane'i (MJ) canlandırdığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) vizyona girmesinden önce SiriusXM’e verdiği röportajda çift, aralarındaki boy farkının kendilerini asla etkilemediğini söyledi.

"Benden o kadar da uzun değil, hadi bunu tartışalım" diyen Holland, boylarının ilişkilerini etkileyeceğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu ekledi.

25 yaşındaki Zendaya 1,78 metre iken 25 yaşındaki Holland 1,72 metre boyunda.

Tom Holland: Erkeklerin kadınlardan uzun olması gerektiği varsayımı aptalca

"ANNEM DE BABAMDAN UZUN"
Öte yandan Zendaya, "Bu da normal" dedi ve şunları söyledi:

"Annem babamdan daha uzun. Dürüst olmak gerekirse bunu bir sorun olarak hiç düşünmedim çünkü ebeveynlerim her zaman böyleydi, bu yüzden başkalarının umursadığını bilmiyordum. Böyle bir düşünceye sahip değildim."

Haberin Devamı

The Graham Norton Show programına konuk olan çiftin filmin çekimleri sırasında boy farkının akrobatik sahneleri daha zor hale getirdiği konusunda espri yapmasının ardından hayranlar sosyal medyada çiftin boy farkını tartışılıyor.

Tom Holland: Erkeklerin kadınlardan uzun olması gerektiği varsayımı aptalca

ARADAKİ FARK AKROBATİK SAHNELERİ ZORLAŞTIRDI
Sahneyi sunucuya anlatan Zendaya, Holland'ın Örümcek Adam olmasına rağmen boylarından dolayı kendisinin ondan önce yere indiğini söyledi. Zendaya "Örümcek Adam'ın bizi bir köprünün tepesinde salladığı ve beni oraya bıraktığı özel bir akrobatik sahne var" dedi ve ekledi:

"MJ'i nazikçe köprüye bırakması ve ondan uzaklaşması gerekiyor. [Ama] boy farkımız yüzünden... Ondan önce yere iniyordum, ayaklarım açıkça ondan önce yere basıyordu."

Holland ise "Ve süper kahraman benim. Havalı görünmem gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS