Cadde Tom Holland'dan sevgilisi Zendaya'ya doğum günü kutlaması

Tom Holland'dan sevgilisi Zendaya'ya doğum günü kutlaması

02.09.2023 - 17:32 | Son Güncellenme:

'Örümcek Adam'ın yıldızı Tom Holland ile Zendaya, 'Spider-Man: Homecoming' (2017) setinde tanışıp kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamış, ilişkilerini arabanın içinde öpüşürken yakalandıkları 2021’e kadar saklamayı tercih etmişlerdi. İngiliz aktör, sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Tom Hollanddan sevgilisi Zendayaya doğum günü kutlaması

Örümcek Adam serisiyle yıldızı parlayan Tom Holland, ilişkilerini kameralardan uzak tutmaya çalıştığı sevgilisi Zendaya'nın doğum gününde, Insagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Beraberlikleri ortaya çıktığından beri magazinin basınının gözdesi olan ikiliden Zendaya dalış ekipmanıyla bir teknede otururken görüldüğü kareyi yayınlayan ünlü oyuncu, sevgilisinin 27'nci yaşını kutladı.

Tom Hollanddan sevgilisi Zendayaya doğum günü kutlaması


"AŞIK OLMAYIN DEDİM, DİNLEMEDİLER"

Örümcek Adam serisinin yapımcısı Amy Pascal, çekimler başlamadan önce iki oyuncuya çalışmanın etkilenmemesi için gerçek hayatta sevgili olmamaları uyarısında bulunduğunu açıklamıştı.

Tom Hollanddan sevgilisi Zendayaya doğum günü kutlaması

Film için seçildiklerinde Holland ve Zendaya'yı ayrı olarak bir kenara çekip, "Filmdeki aşkı gerçek hayata taşımayın, aşk için değil iş için bir aradasınız" dediğini söyleyen Pascal, "Beni görmezden gelip, filmdeki sevgili rollerinden sonra gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladılar" ifadelerini kullanmıştı.