Cadde Trend raporu

Trend raporu

30.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Trend raporu

KARGO PANTOLON YÜKSELİŞTE

Haberin Devamı

Trend raporu

Rahatına düşkün modern stil sahibi kadınlar için sezonun yükseleni kargo pantolonlar. Bu sezon bol kargo pantolonları daha çok görüyoruz. Paperbag pantolon modellerinde bile kargo cep detayı bulunuyor. Bershka’dan Koton’a kadar her markanın bir kargo pantolon modeli var. Oversize çizgili gömlek, siyah rugan stiletto ve renkli deri bir el çantası ile kombini bambaşka bir noktaya taşıyabilirsiniz. Şu sıralar yaşadığımız mevsim için en iyi kombin önerisi çizmelerle yapılan bu görünüm olacak. Birçok markanın ilkbahar ve yaz sezonu kataloglarında da yer alan kargo pantolon modeller, hem renk hem de tasarım yönünden, ilkbahar ve yazın tüm canlılığını üzerinde taşıyacak.

Trend raporu

MAKYAJIN YÜKSELEN TRENDİ

Trend raporu

Makyajda trendler hız kesmiyor. 2022 yılında eyeliner da renklendi ve şimdiden sokaklarda rengarenk eyeliner sürmüş genç kadınlar görmek mümkün. Siyah eyeliner’ı bir kenara bırakıp, gözlerinizi daha canlı ve parlak gösterecek olan renkli eyelinerlar’ı çok seveceksiniz. Davetlerde ve sokak stilinde rahatlıkla kullanabileceğiniz renkli eyelinerlar ile çekici gözlere sahip olabilirsiniz. Mavi, yeşil ve beyaz eyeliner dışında mor da en çok kullanılan renkler arasında. Özellikle göz makyajı konusunda biraz daha trendleri takip eden biri olursanız, eminiz güzelliğinizi daha çok ön plana çıkarabilirsiniz. Değişikliklerden korkmayın ve farklı renklere kucak açın.

Haberin Devamı

Trend raporu

Trend raporu

Yenilenen aksesuar: Eldivenler

Trend raporu

Sonbahar ve kış mevsimin gelmesi ile eldiven modelleri vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu sezon deri, kumaş ve süet eldivenler şık ve modern stilleri ile dikkat çekiyor fakat bu sezon eldiven boyları dirseklere kadar çıkıyor. Derinin zirvede olduğu bu sezon, deri eldivenlerin de trend olacağını tahmin etmek pek zor değil. Deri modeller sezonun punk ve rock şıklığına uyan havalarıyla sezonun vazgeçilmezleri arasında...Tüm markalarda karşımıza çıkan eldivenler bu sezonun en trend aksesuarı! Mavi, pişmiş toprak, bordo, hardal: Parlak ve doygun renkler ile ciddi bir şekilde rekabet ediyorlar.

Trend raporu