Cadde Trend Raporu

Trend Raporu

30.12.2022 - 01:10 | Son Güncellenme:

.

Trend Raporu

FULYA TANYOL- KÜRKÜN DEĞİŞİMİ 

Haberin Devamı

Trend Raporu

Bu sezon hazır giyim mağazalarını dolaşırken dikkatinizi en çok hangi parça çekiyor? Büyük ihtimalle renkli, pofuduk ve peluş (sahte) kürkler. Son birkaç sezondur hayatımızda olan ‘faux fur’ ya da Türkçesiyle sahte kürk modası bu sezon hızını iyice arttırdı. 2018 yılında moda tasarımcıları, hayvan refahına saygılı, kürksüz bir politika izlemeye başladı. Bu yeni trend gibi görünüyor. Zara ve H&M gibi markalar, tüm koleksiyonlarına suni kürk ekleyerek, modada kürkün geleceğini değiştiren lider markalar arasında yer alıyor. Sokaklarda rengarenk kürkler görmeye hazır olun. Kürk ve pelüşler eskiden sadece dış giyim veya etol olarak kullanılsa da artık aklınıza gelebilecek her parçada bulunabiliyorlar. Çantada, ayakkabıda, herhangi bir aksesuarda veya bir giyim ürününde detay olarak eklenmiş kürk ve pelüş parçalarını görebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Dantelle dans

Trend Raporu

Gündelik giyimde neredeyse vazgeçilmez hale gelen dantel desenleri, modanın da vazgeçilmez unsurlarından biri oluyor. Sade ve bir o kadar da şık etekler, rahat giyimin vazgeçilmezi bluz modelleri ve gündelik yaşam ikonu tişörtlerle uyum sağlayabilen dantel, sonunda sokak modasının ‘baş tacı’ olmayı da başardı! Dantel detayları artık sadece abiyelerde değil, günlük elbiseler üzerinde de karşımıza çıkıyor. Hatta tercih edilmek bir yana, vazgeçilmez bir hal de alabiliyor! Günlük giyimin rahatlığı ile birleşen zarif dantel modelleri, elbiselere ayrı hava katarken, kullanıcılarına da gün içerisinde farklı model zenginliklerini bir arada yaşama kolaylığı da sunuyor.

Yılbaşı tırnakları

Trend Raporu

Yeni yıl herkese mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyoruz. Yılbaşı dekor yaprakları, Noel Baba’nın geyiği ve kar taneleri, kadınların genellikle tırnaklarında tercih ettikleri en popüler sembollerdir. ‘Nail art’ hayatımıza girdiğinden beri tırnaklarımız oldukça renkli ve desenli. Ben de yapılması çok da zor olmayan yılbaşı konseptine uygun birkaç tırnak süslemesi paylaşayım dedim, belki size ilham verir. Yaratıcılık konusunda sınırları zorlayan tırnak modelleri arasından seçim yaparak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yılbaşına az bir zaman kalmışken seçimlerinizi yaparak deneyebilirsiniz.