Cadde Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi?

Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi?

23.09.2022 - 11:26 | Son Güncellenme:

Miss Turkey 2022 için yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde 1990'da çekilen mayolu bir fotoğrafını; "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" notuyla paylaşmıştı. Tuğba Ekinci ise Akalın'ın o fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Ekinci'nin paylaşımına düştüğü not, kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Tuğba Ekinciden Demet Akalına: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, son yayınladığı kare ile takipçilerini geçmişe götürmüştü. Mankenlik yaparak başladığı şöhret yolculuğuna şarkıcı olarak devam eden Demet Akalın, 1990 yılında çekilen fotoğrafına; "Mayo güzeliydim ben be, peh!" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

"BEN FARK GÖREMEDİM"

Ardından aynı kareyi, günümüzde çekilen bir doğum günü videosuyla peş peşe; "1990-2022" diyerek paylaşan Akalın'a yorum yağmıştı. Yakın arkadaşları ve takipçileri, "O zamanlar başladı sana olan sevgimiz", "Daha doğum gününe var, alemsin", "Maşallah sana yüreğini sevdiğim", "Ne seneler, ne günler, ne hatıralar", "Ben fark göremedim" gibi yorumlar yapılmıştı.

Tuğba Ekinciden Demet Akalına: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi

"AYIP OLMASIN DİYE HİRA'YI TÜRKİYE GÜZELİ YAPMAYIN"

Demet Akalın ardından da Nursena Say'ın birinci seçildiği Miss Turkey 2022 yarışmasından sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Favori adayının derece alamamasına üzülen 50 yaşındaki Akalın, birinci seçilen Say'ı beğenmemişti. Üçüncü güzel Selin Erberk Gurdikyan'ın da eski Türkiye güzeli annesine ayıp olmasın diye taç verildiği yorumunu yapmıştı. Ünlü isim, "Hira'yı sakın ayıp olmasın diye Türkiye güzeli yapmayın" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

NEŞE ERBERK'TEN YANIT

Katıldığı canlı yayında Akalın'a yanıt veren eski Türkiye ve 1984 Avrupa güzeli Neşe Erberk ise ünlü popçuya; "Demet Akalın'ınki talihsiz bir açıklama diyorum. Demet'i öpüyorum" sözleriyle yanıt vermişti.

Tuğba Ekinciden Demet Akalına: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi

OLAY SÖZLER

Ünlü poçunun bu paylaşımlarını destekleyenler kadar eleştirenler de oldu. Bu isimlerden biri olan Tuğba Ekinci, Akalın'ın 1990 yılında çekilen mayolu pozunu, kendi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Sivri dilli açıklamalarıyla dikkat çeken Ekinci, paylaşımında; "Haha o seneler sen bu göğüslerinle, koca kafanla mayo güzeli oldun da şimdikiler mi sana çirkin geldi?" ifadelerini kullandı. 45 yaşındaki Tuğba Ekinci'nin sözlerine Demet Akalın'ın nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

"REYTİNGİ YOK"

Öte yandan Tuğba Ekinci, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda; Demet Akalın'a meydan okumuş ve “Reytingi yok. Giydikleri de yakışmıyor. Ona meydan okuyorum, gel bir tane orkestrasız şarkı söyle” demişti.

Tuğba Ekinciden Demet Akalına: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi