Cadde Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnan'ın ceza!

Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnan'ın ceza!

15.03.2024 - 17:08 | Son Güncellenme:

İngiliz ajan 'James Bond'u 1995-2002 arasında dört filmde canlandıran Pierce Brosnan, ABD'de bir milli parkın koruma altındaki termal bölgesine izinsiz girmekle suçlandı. Dünyaca ünlü İrlandalı aktörün cezası belli oldu.

Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnanın ceza

1995 yılında 'Golden Eye' (Altın Göz) filmiyle '007' karakterine ilk kez hayat veren Pierce Brosnan, son olarak 2002'de 'Die Another Day' (Başka Gün Öl) filminde ikonik rolü canlandırmıştı.

Haberin Devamı

70 yaşındaki oyuncu, her yıl milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapan ABD'nin Idaho eyaletindeki Yellowstone Milli Parkı'na izinsiz girmekle suçlanmıştı. Kasım 2023'te kaplıcaların bulunduğu, Mammoth Terraces adlı tehlikeli ve yasaklı bölgede yürüdüğü belirtilen Brosnan, iki ay önce suçlamaları reddetmişti.

Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnanın ceza

İrlandalı aktörün, turistlere kapalı tutulmasına karşın Mammoth Terraces'a giriş yaptığı ortaya çıkmıştı. Daha yakıdnan bakmak için yasaklı bölgede yürüyen Pierce Brosnan, bu defa suçunu kabul etti ve para cezasına çarptırıldı.

Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnanın ceza

The Guardian'ın haberine göre, ünlü oyuncu, 500 dolar para cezası ile mahkeme masraflarını ödeyecek ve Yellowstone Forever adlı hayır kuruluşuna bin dolar bağışlayacak.