Cadde Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!

Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!

06.02.2024 - 09:04 | Son Güncellenme:

Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta Crypto.com Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Billie Eilish, Billy Joel, Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell, Luke Combs, Olivia Rodrigo, Travis Scott ve Miley Cyrus gibi isimler sahne aldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz üç senede olduğu gibi bu yıl da Trevor Noah tarafından sunulan 66'ncı Grammy Ödülleri'nde, ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterdi.

Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı

TÜRK TASARIMCININ ELBİSESİNİ GİYDİ

En çok dikkat çeken isimlerden biri de, ünlü şarkıcı Doja Cat oldu. Ünlü isim, Türk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı ten rengi elbiseyle ödül törenine katıldı.

Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı

ADINI DÖVME YAPTIRDI!

Doja Cat ile ilgili en çok konuşulan şey ise elbisesi değil, Fındıkoğlu’nun adını alnına dövme yaptırması oldu.

Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı

Ünlü tasarımcı, şarkıcının alnına yaptırdığı ve geçici olduğu öğrenilen bu dövmeyi, Instagram sayfasından ‘Kardeşlik’ notunu yazarak takipçileri ile paylaştı.