Cadde Türkiye bu sahneye ağladı

Türkiye bu sahneye ağladı

15.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin karar duruşmasında yaşananlar ve sonrasında gelişen olaylar izleyenleri ağlattı.

Türkiye bu sahneye ağladı

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda duygu dolu sahneler Türkiye’yi ağlattı. Ozan Güven’in hayat verdiği avukat Harun Yakar, tüm gerçekleri bilmesine rağmen Kadri Palaz (Hüseyin Avni Danyal) ile yaptığı konuşma sonrasında Umut (Ekin Koç) ve babası Rıza’yı (Bülent Seyran) yarı yolda bıraktı. Büyük ihanet sonrası yaşananların ekrana geldiği bölümde seyirci, Umut ve babasının çaresizliği karşısında gözyaşlarına hâkim olamadı.

Haberin Devamı

Bu sahne yapımın en çok reyting aldığı anlar oldu. Umut, sonuç karşısında gözyaşlarına hakim olamadı ve Harun Yakar’ın karşısına dikilip, “Kaç paraya sattın bizi, söyle!” diyerek, hesap sordu. Yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza’nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Final sahnesiyle de ekrana damga vuran yapım, sosyal medyada da çok konuşuldu.