Cadde 'Türkiye'de herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz!'

'Türkiye'de herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz!'

26.10.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile arasında çıkan polemiğe, şarkının sahibi Cansu Kurtçu da dahil oldu. Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen ünlü isim, kendisinin yaptığı şarkıyı beğenmeyen Işın Karaca ile şarkıyı Kurtçu'nun hatırı için çıkardığını söyleyen Akalın'a, "Türkiye’de herkes Mariah Carey, herkes Celine Dion ya biz kötü şarkı yapıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.

Türkiyede herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz

Ünlü söz yazarı ve besteci Cansu Kurtçu ile oyuncu Doğa Rutkay, geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de yer alan bir balık restoranından çıkarken objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Birlikte yemek yiyen iki yakın arkadaştan müzisyen Cansu Kurtçu'ya Demet Akalın için yaptığı şarkıyı beğenmediğini açıklayan Işın Karaca’nın sözleri hatırlatıldı.

Türkiyede herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz

"CANI ÖYLE ŞARKI YAPMAK İSTEDİ"

Şarkıyı Demet Akalın’ın isteğiyle bir buçuk sene önce yazdığını, ancak çıkaracağına ihtimal vermediğini söyleyen Kurtçu, şöyle konuştu:

Sonuçta bizden çok berbat şeyler çıkmıyor ama bu Demet’in de çıkaracağını düşündüğüm bir şarkı değildi. Bana bir buçuk sene önce nakarat göndermişti, lütfen 'buna yaz' diye. Tabii ben de arkadaşımın isteğini kıramam. O öyle istedi, canı öyle şarkı yapmak istedi.

"BANA AYIP ETMEMEK İÇİN YORUM YAPAMADI"

Ünlü isim, Işın Karaca’ya; "Her yerde duyuyorum şarkıyı, güzel gidiyor ama işte böyle şeyler oluyor. Herkesin zevki farklı. Işın, 'Demet'e yakıştıramadım' dedi sanırım. Bana da ayıp etmemek için çok yorum yapamadı" diye cevap verdi.

Türkiyede herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz

Sözlerine, "İlk defa bu şarkı ile ilgili bende tepki aldım. Geçen Demet de 'Arkadaşımın hatırı için çıkardım' demiş ama kimse hatır için bir şarkıya bu kadar para harcamaz. Yani öyle bir dünya yok" diye devam eden Cansu Kurtçu, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Onun tarzı da, sevdiği tarz da o. Arkadaşıma destek ve yardımcı oldum. Bu ikisinin kendi arasında olan bir husumet. Sevmediğin şeyi övme ama kimsenin kalbini kırmaya da gerek yok.

Türkiyede herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz

"TÜRKİYE'DE ŞARKI YAZARKEN NORM BELLİ"

"Türkiye’de şarkı yazarken norm belli, yazacağımız ölçü belli. Yani Türkiye’de doğru ya herkes Maria Carey, herkes Celine Dion; biz kötü şarkı yapıyoruz yapacak bir şey yok!"