Cadde Tuvana Türkay-İzzet Antebi çiftinin Bodrum tatili

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çiftinin Bodrum tatili

18.07.2022 - 09:13 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da el ele poz vererek aşklarını ilan eden oyuncu Tuvana Türkay ve iş insanı İzzet Antebi, geçtiğimiz haftalarda Yeniköy'de görüntülenmişti. Çifte Antebi'nin kızı Mila da eşlik etmişti. Aşkları dolu dizgin devam eden çift, Bodrum Gündoğan'da görüntülendi. Denize giren güzel oyuncu, ardından şezlonga geçerek sevgilisiyle sohbet etti.

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çiftinin Bodrum tatili

2021 yılında iki çocuğunun annesi Didem Sarı ile olan 12 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak noktalayan İzzet Antebi'nin birkaç ay önce oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. 'Çember: Kabus' adlı filmi ekranda yayınlanacak olan Türkay ise konuya dair açıklama yapmamıştı.

Haberin Devamı

İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Birlikte oldukları yönündeki haberlerle ilgili konuşmayan Tuvana Türkay-İzzet Antebi ikilisi, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Gündoğan'da görüntülendi. 31 yaşındaki Türkay ve kendisinden 14 yaş büyük Antebi, önceki gün Gündoğan'daki Serafina Mare'nin patronu Metin Şen ile görüşmeye geldi.

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çiftinin Bodrum tatili

EL ELE POZ VERDİLER

Levent'deki popüler mekan Oda By Venge'yi Bodrum Serafina Mare'nin içinde açmayı düşünen İzzet Antebi, Metin Şen ile iş görüşmesine sevgilisi Tuvana Türkay ile el ele geldi, böylece dedikodularda dolaşan aşk belgelenmiş olmuştu.

Mart ayında aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz hafta kaçmaya son vererek Bodrum’da el ele poz veren sevgililer, Yeniköy’de bulunan Gürkan Şef’in yeni mekanında yemeğe gitmişti. İkilinin yanında Antebi’nin kızı Mila da vardı.

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çiftinin Bodrum tatili

Haberin Devamı

'CİCİ ANNE TUVANA'

Çıkışta gazeteciler olduğu öğrenen ikili, birlikte poz vermekten kaçınmıştı. Türkay'dan yaklaşık 10 dakika sonra mekan kızı Mila ile çıkan Antebi’de soruları yanıtsız bırakarak evinin yolunu tutmuştu. Tuvana Türkay’ı görenler ise “Cici Anne Tuvana” yorumunda bulunmuştu.

Gözler ise İzzet Antebi’den boşanan Mila’nın annesi Didem Sarı’ya çevrilmişti. Didem Sarı’nın nasıl bir yorum yapacağı ise merak konusu olmuştu.

ÖNCE DENİZ SONRA SOHBET

Aşkları tüm hızıyla devam eden Tuvana Türkay ve iş insanı sevgilisi İzzet Antebi, Kurban Bayramı'nı da Marmaris'te geçirmişlerdi. İkili geçtiğimiz günlerde Bodrum Gündoğan'da bir beach'in iskelesinde objektiflere yansıdı.

Kırmızı bikinisiyle denizden çıkarken görüntülenen Tuvana Türkay daha sonra şezlonguna geçip sevgilisi İzzet Antebi ile sohbet etti.

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çiftinin Bodrum tatili