Cadde Tuvana Türkay-İzzet Antebi'nin bitmeyen aşk tatili!

Tuvana Türkay-İzzet Antebi'nin bitmeyen aşk tatili!

03.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Cennet Koyu'nda romantizmin doruklarına çıkan iş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay (31), tatile doymak bilmiyor. Bu yazın en çok konuşulan aşıklarından olan ikili, yaklaşık bir aydır bulundukları Bodrum'da, bu kez Yalıkavak'ta bir beach'te denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Tuvana Türkay-İzzet Antebinin bitmeyen aşk tatili

KAMİL SÜMER / MİLLİYET
Temmuz 2021'de Women’s Style Türkiye dergisine röportaj veren Tuvana Türkay, aşkın kendisi için ne ifade ettiği sorulunca, dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı:

Haberin Devamı

İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz. Çok uzun zamandır bu duyguyu unuttum. Ben hiç aşık oldum mu, bunu bilmiyorum. Aşkın içinde hala derin anlamlar arıyorum ve karşılığını bulamıyorum. Ama sevince, benim bile kendime inanamadığım bir fedakarlığa ve şefkate bürünüyorum. Gözlerimden ateş çıkıyor sanki. Sevmek her olmazı mümkün kılıyor.

AŞK BÖYLE BELGELENDİ

"Hiç aşık oldum mu, bilmiyorum" diyen oyuncu ile iki çocuğunun annesi Didem Sarı'yla 12 yıllık evliliğini 2021'de anlaşmalı olarak noktalayan İzzet Antebi, geçtiğimiz ay Bodrum'da objektiflere yakalanmıştı. Türkay ve kendisinden 14 yaş büyük Antebi, Gündoğan'daki bir mekana el ele gelmiş, böylece magazin gündeminden düşmeyen aşk iddiası belgelenmişti.

Tuvana Türkay-İzzet Antebinin bitmeyen aşk tatili

CİCİ ANNE TUVANA

İkili, kısa süre sonra bu kez Yeniköy’de görüntülenmişti. Ünlü çiftin yanında Antebi’nin kızı Mila da vardı. Oyuncu, yemek boyunca sevgilisinin kızıyla sohbet etmişti. Çıkışta gazetecilerin beklediğini öğrenen sevgililer, Bodrum’da el ele poz vermelerine rağmen bu kez aynı kareye girmekten kaçınmıştı. Mekandan ilk çıkan Tuvana Türkay olmuştu. Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sessiz kalan oyuncu, oradan hızlıca uzaklaşmıştı.

Tuvana Türkay-İzzet Antebinin bitmeyen aşk tatili

Haberin Devamı

CENNET KOYU'NDA ROMANTİK ANLAR

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çifti, geçtiğimiz günlerde Bodrum Cennet Koyu’ndaki lüks botta görüntülendi. Güzel oyuncu, denize girmeden önce iş insanı sevgilisini öptü. Suda uzun süre kalan Türkay, Antebi ile romantik anlar yaşadı. Fit vücuduyla dikkat çeken 31 yaşındaki oyuncu, gün boyu güneşlendi.

Tuvana Türkay-İzzet Antebinin bitmeyen aşk tatili

EL ELE DENİZE GİRDİLER

Bu yazın en çok konuşulan aşıklarından olan Antebi ve Türkay, son olarak Yalıkavak'ta bir beach'te objektiflere yansıdı. Ellerini bir an olsun birbirinden ayırmayan sevgililerin, denize girerken bile el ele tutuşmaları dikkatlerden kaçmadı.

Tuvana Türkay-İzzet Antebinin bitmeyen aşk tatili

Aşkları dolu dizgin devam eden çift, Ege'nin masmavi sularında serinledikten sonra yine el ele yürüdü. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen İzzet Antebi ve ünlü oyuncu, şezlonglarında güneşin tadını çıkardılar.

Tuvana Türkay-İzzet Antebinin bitmeyen aşk tatili