Cadde 'Üç Kız Kardeş' muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor

'Üç Kız Kardeş' muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor

03.05.2024 - 10:22 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi 'Üç Kız Kardeş', final yapmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin Ayvalık’ın eşsiz doğasında yapıldığı dizinin final bölümünden iki farklı tanıtım filmi izleyici ile buluştu.

Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer’in yeniden nikâh masasına oturduğu ilk fragman yürekleri ısıttı. Üç Kız Kardeş’in yıllar sonra bir araya geldiği ikinci tanıtım filmi ise sürpriz bir finalin ekrana geleceğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM...

BU KEZ AŞK KAZANACAK

Aşkları ile her daim konuşulan, ekranın en güzel ve en özel çiftleri arasında yer alan Türkan ve Somer’in yeniden nikah masasına oturduğu tanıtım seyircileri heyecanlandırdı.

Üç Kız Kardeş muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor

Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin^, babaları Sadık’ın doğum günü için yıllar sonra buluştukları ve 'Ne Güzeldik Oysa Biz' şarkısı eşliğinde ekrana gelen ikinci tanıtım ise Ayvalık’ta başlayan hikayenin mutlu sonla biteceğine dair ipuçları verdi.

Üç Kız Kardeş muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, final bölümü ile 4 Mayıs Cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

Üç Kız Kardeş muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor