Cadde 'Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu çok konuşuluyor

'Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu çok konuşuluyor

12.04.2022 - 15:22 | Son Güncellenme:

Kanal D’de her salı akşamı yeni bölümleriyla ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'te Özgü Kaya (Türkan) ve Berker Güven (Somer), ekran uyumları ile en çok konuşulan dizi çiftlerinin başında geliyor.

Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu çok konuşuluyor

Özgü Kaya ve Berker Güven'i birbirine çok yakıştıran Üç Kız Kardeş dizisinin takipçileri, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda iki oyuncunun sahnelerini çok beğendiklerini ve birbirlerine çok yakıştıklarını dile getiriyorlar.

Haberin Devamı

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Anıl Tetik, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Murat Parasayar, Serhan Süsler, Emre Kıvılcım, Güldestan Yüce, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu çok konuşuluyor

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi, yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.