Cadde Üç Kız Kardeş'te Somer'den Türkan'a ilan-ı aşk! 'Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak'

Üç Kız Kardeş'te Somer'den Türkan'a ilan-ı aşk! 'Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak'

11.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D'de izleyici karşısına çıkan ve İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, bir hafta aranın ardından 10 Mayıs Salı akşamı 11’inci bölümüyle ekranlara geldi. Türkan’ın baba evine dönmesiyle hayatı değişen Somer, duygularının farkına varırken; Rüçhan’ın öfkesi bölüme damga vurdu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte Somerden Türkana ilan-ı aşk Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak

Salı akşamları Kanal D’de izleyici karşısına çıkan ve başrollerini Özgü Kaya ve Berker Güven’in paylaştığı ‘Üç Kız Kardeş’, bir hafta aranın ardından 10 Mayıs’ta 11’inci yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Haberin Devamı

Kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Türkan’ın baba evine dönmesiyle büyük sıkıntı yaşayan Somer ile herkesin kendisini terk etmesiyle deliye dönen Rüçhan ve yaptığı hamleler dikkat çekti.

TÜRKAN, BABA EVİNE DÖNDÜ

Ayvalık’ta yaşayan Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümünde; Somer’in kendisine boşanma davası açmasıyla kararını veren Türkan, baba evine döndü. Ancak annesinin isteğiyle kalp krizi geçiren babası Sadık’tan bunu kısa bir süre de olsa saklamaya karar verdi.

Üç Kız Kardeşte Somerden Türkana ilan-ı aşk Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak

Türkan’ın gidişinin ardından Somer ve Özer Bey’in kendisini terk etmesine dayanamayan Rüçhan, artık en büyük düşmanının Türkan olduğunu ve onunla ailesine gün yüzü göstermeyeceğine dair yemin etti.

Haberin Devamı

NESRİN'DEN ALTIN KRİZİNE ÇÖZÜM

Bu arada Rüçhan’a altın krizi için söz verdiği ödemeyi yapmaya hazırlanan Nesrin, zor zamanlar için sakladığı bileziklerini bozdurdu. Nezahat’a altınları veren Nesrin, bunları Rüçhan Hanım’a iletmesini istedi. 

Bayram için alışveriş yapan ve tüm hazırlıkları tamamlayan Nesrin, Sadık ve kızları, güzel bir bayram kahvaltısı yaparken; Somer de evin kapısına geldi. Onu içeri almayan Türkan ise kararının arkasında duracağını söyledi. Bunu çözmek isteyen Somer, Serdar ve Hakan’ın yardımıyla gece, Türkan’ı görme fırsatı elde etti. Ancak duygularından korkan Somer Korman, onunla konuşamadı.

Üç Kız Kardeşte Somerden Türkana ilan-ı aşk Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak

RÜÇHAN'IN YALNIZ BAYRAMI

Bayramı evinde tek başına geçiren Rüçhan ise sinir krizi geçirirken; ertesi sabah soluğu kayınvalidesinin mezarında aldı. Onunla dertleşen ve bir sevgi kırıntısı görmek için nelere katlandığını anlatan Rüçhan, kabristanda Özer’le karşılaşınca iyi olduğunu söyledi ve eve gitti. 

Evde Somer’i görünce şaşıran Rüçhan, oğluyla bayramlaştı. Bu arada Nezahat’ın altınlar için beklediğini de duyan Rüçhan Korman, altınları çalışanlarına dağıtırken; çocuklarla ilgili Nesrin Hanım ile görüşmek istediğini belirtti. Nezahat da onu kendi evine davet etti. 

RÜÇHAN'IN KARARI ŞOKE ETTİ

Haberin Devamı

Nesrin’in karşısına dikilen Rüçhan, kendisinden özür beklemesinin yersiz olduğunu ve küçük düşürüldüğünü söyledi. Ardından da Türkan’ın artık kendisi için bittiğini ve oğlundan uzak durması gerektiğini ifade etti. Bu sözlere çok bozulan Nesrin ise çocukların mutluluğunun bozulmaması için her şeyi yapacağını belirtti.

Üç Kız Kardeşte Somerden Türkana ilan-ı aşk Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak

Somer’i soran ve kendisinden saklanan bir şeyler olduğunu hisseden Sadık, damadının kızını eve bıraktığını görünce; soluğu onun yanında teknede aldı. Ne derdi olduğunu Somer’e soran Sadık, kızını üzecek bir durum varsa, bu işin biteceğini belirtti. Türkan’la bir sıkıntısı olmadığını ifade eden Somer, ailesiyle kriz yaşadığını söyledi. 

"SENİN EVİN ARTIK BURASI"

Babası Özer Korman ile dertleştikten sonra gece Türkan’ın kapısına giden Somer, onu omzuna attığı gibi bota bindirdi. Karısını kaldığı yata götüren Somer, kararını yineleyen Türkan’a “Senin evin artık burası” dedi ve onu öptü. 

YENİ GELİN MİNE

Aynı anlarda Mine’yi evine davet eden Rüçhan Hanım ise ondan Nihat ile ilgili yaşadıklarını dinledi. Ona inandığını söyleyen Rüçhan, müstakbel gelinim sensin. Artık yanında ben varım, bundan sonra benim kanatlarımın altındasın” dedi.

Üç Kız Kardeşte Somerden Türkana ilan-ı aşk Bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak

Haberin Devamı

Somer’in Türkan’a olan duygularını saklamaması ve ona ilan-ı aşk etmesi, Rüçhan’ın karar değiştirerek Mine’ye destek vermesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Türkan çok haklı Somer. Bir öyle bir böyle olmaz. Ya sevip, sahip çıkacaksın sevdiğine ya da kapatıp kalbinin kapağını sileceksin aklından”, “Oh olsun. Somer, Türkan için ağladı resmen”, “Somer'in verdiği ilk doğru kararın Türkan'ı öpmesi”, “Somerin bu halini izlemeyi o kadar bekledim ki”, “Rüçhan’ın Mine’ye böyle davranması çok saçma. Bence oyundur”, “Rüçhan iyice saçmaladı neyse ki Somer’in aklı başında”, “Somer, Mine’yi tamamen silmiş, bir an bile aklına gelmedi”, “Mine diye sızlanan Somer gitti, Türkan’a aşık Somer geldi. Şimdi de kayınvalide düşman oldu”, “Türkan bu sefer de Rüçhan yüzünden mutlu olamayacak”, “Rüçhan izin verirse mutlu olacaklar ama Mine’yi eve aldı şimdi de