Cadde Üç Kuruş dizisi Leyla kimdir? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, nereli?

Üç Kuruş dizisi Leyla kimdir? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, nereli?

15.11.2021 - 23:56 | Son Güncellenme:

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Ekranların sevilen dizisinde canlandırdığı rol ile öne çıkan Malbora, Afyon'da doğdu. Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi aldı. Peki, Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'nın oynadığı diziler neler?

Üç Kuruş dizisi Leyla kimdir Leylayı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, nereli

Üç Kuruş dizisinde Leyla rolü ile Show TV ekranlarında sevenleri karşısına çıkan Aslıhan Malbora, gıda mühendisli eğitimi ardından oyunculuk konusunda da eğitim almıştır. İlk olarak 2017 yılında Seven Ne Yapmaz adlı dizi ile deneyim elde etti. İşte, Aslıhan Malbora hayatı ve dizileri..

Haberin Devamı

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Güzel oyuncu, 27 Mart 1995 tarihinde Afyon'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyon'da tamamladı. Yükseköğrenim için 2012 yılında İstanbul'a geldi, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Akademi 35.5 Sanat Evi'nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri aldı.

Oyunculuğa 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı. Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2018) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı. Aile Hükûmeti (2020) adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırdı. Oyuncunun boyu 1,66'dır.