Cadde Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Adam Levine'in gizli ilişkisi ortaya çıktı!

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Adam Levine'in gizli ilişkisi ortaya çıktı!

20.09.2022 - 12:44 | Son Güncellenme:

Namibyalı manken Behati Prinsloo ile üçüncü bebeklerini bekleyen Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine'in, eşini bir Instagram fenomeniyle aldattığı iddia edildi. Aralarında geçen konuşmaların ekran görüntülerini yayınlayan fenomen Sumner Stroh; "Manipüle edildim" diyerek, müzisyenin kendisinden istediği ve sorduğu şey karşısında 'dehşete düştüğünü' söylediği detayı paylaştı.

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Adam Levinein gizli ilişkisi ortaya çıktı

Dusty Rose (5) ve Gio Grace (4) adında iki kızı bulunan Behati Prinsloo-Adam Levine çiftinden müjdeli haber geçtiğimiz günlerde gelmiş; Prinsloo, People Dergisi'ne hamile olduğunu doğrulamıştı. Entertainment Tonight'ın haberine göre; çocuklarıyla ilgili çok fazla sosyal medyada paylaşımda bulunmamaya ve özel hayatlarını gizli tutmaya çalışan çiftin, dördüncü çocuk planları yaptığı da belirtilmişti.

Haberin Devamı

"BEŞ ÇOCUK İSTİYORUM"

Güzel model, öncesinde verdiği bir röportajda; "İki çocuk istediğimizi her zaman biliyorduk ve iki yıl içinde iki çocuk doğurduğumda bunun yeterli olduğunu düşündüm. Ama aynı zamanda bir yandan da beş çocuk istiyorum ve bunu düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum. Dedikleri gibi, asla asla deme! Kalabalık bir aile istiyoruz, bu yüzden ne olacağını asla bilemezsiniz. Kendimizi kaderin ellerine bırakıyoruz ve sınırlamıyoruz" demişti.

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Adam Levinein gizli ilişkisi ortaya çıktı

EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Tüm bunların ardından bir Instagram fenomeni olan Sumner Stroh, Victoria's Secret modeli Behati Prinsloo (34) ile 2014 yılında dünyaevine giren ve şimdilerde üçüncü bebeğini bekleyen Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine ile aylar önce aşk yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Stroh, 43 yaşındaki evli şarkıcı ile yaşadığını iddia ettiği 'yasak aşkın' ayrıntılarını TikTok hesabında paylaştı. DailyMail'de yer alan habere göre; Instagram üzerindeki mesajlaşmalarının ekran görüntülerini yayınlayan fenomen, şu ifadeleri kullandı:

Victoria's Secret süper modellerinden biriyle evli bir adamla ilişki yaşıyordum. O zamanlar genç ve saftım. Ve açıkçası, kendimi 'sömürülmüş' hissediyorum. Şu an olduğum gibi değildim, bu yüzden kolayca manipüle edildim.

İkili arasındaki mesajlardan birinde Levine'in; Stroh'a, "Bu kadar güzel olman aklımı başımdan alıyor. Gerçek hayatta fotoğraflarından 50 kat daha seksisin" diye yazdığı görünüyor.

"SENİN İÇİN UYGUN MU?"

Instagram'da 338 binden fazla takipçisi olan fenomenin açıkladıklarına göre; ikili, 'bağlantıyı kaybedene kadar' yaklaşık bir sene boyunca görüştü. Ancak ünlü müzisyen, sekiz yıllık eşinin üçüncü çocuklarına hamile olduğu haberini paylaşmak için bu yıl tekrar Stroh ile iletişime geçerek, Sumner'ı 'dehşete düşüren' bir istekte bulundu:

Tamam, ciddi bir soru: Başka bir bebeğim olacak ve eğer erkekse adını gerçekten Sumner koymak istiyorum. Bu senin için uygun mu? Çok ciddiyim.

Stroh, viral hale gelen videosunda bu tuhaf mesajı okuduğunda 'cehennemde' olduğunu hissettiğini söyledi ve "Tamamen manipüle edildim" dedi.

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Adam Levinein gizli ilişkisi ortaya çıktı

"HİÇBİR ZAMAN ÖNE ÇIKMAK İSTEMEDİM"

Durumu bu kadar aleni bir şekilde ele almayı asla planlamadığını ve 'böyle bir hikayeye bağlı olmanın' sonuçlarının farkında olduğunu da açıklayan Stroh; olay hakkında güvendiği ve ekran görüntülerini gönderdiği arkadaşının hikayesini halka açıklamakla kendisini tehdit etmesinin ardından, yaşananları anlatmaya karar verdiğini dile getirdi:

Bunu özel olarak halletmek istedim. Hiçbir zaman öne çıkmak istemedim; çünkü yaptığım şeyi yapmanın, bu şekilde para kazanmanın, Instagram fenomeni olmanın getirdiği sonuçları biliyorum. Güvendiğimi düşündüğüm birkaç arkadaşıma pervasızca bazı ekran görüntüleri göndermiştim ve içlerinden biri, bunları bir medya kuruluşlarına satmaya çalıştı... Bu yüzden her şeyi açıkladım.