Cadde Uğur Akkuş'a eski eşinden suçlama: Ya Ebru'yu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek!

Uğur Akkuş'a eski eşinden suçlama: Ya Ebru'yu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek!

17.11.2022 - 12:16 | Son Güncellenme:

Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş son günlerde gündemden düşmüyor. Şallı'yı arabada darp ettiği iddia edilen Akkuş'un eski eşi Gonca Derin şoke eden iddialarda bulundu. Derin, "Şuan iki çocuğum da yok. Neredeler bilmiyorum. Uğur aslında bir hükümlü. Cezaevinden izinli çıktı" dedi. Uğur Akkuş'tan, hakkındaki iddialara yanıt gecikmedi.

Uğur Akkuşa eski eşinden suçlama: Ya Ebruyu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

Haberin Devamı

Eski manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Ebru Şallı, “Bu kadarı ayıp artık. Gerçek olmayan haber. Neden kafanıza göre yapıyorsunuz?” diyerek, Milliyet Cadde'nin ‘Araçta Şiddet’ başlıklı özel haberini kesin bir dille yalanlamıştı.

Akkuş'un önceki akşam kızı Aden Su'ya ve oğluna şiddet uygulayarak annesinden uzaklaştırdığı iddia edildi. Bu olayların ardından polis, olay yerine gelerek rezidanstaki dairelerde Uğur Akkuş ile çocukları aradı ancak bulamadı.

"ZORLA ARABAYA GÖTÜRDÜ"

Gonca Derin'in kuzeni Ceylin Hanım, olayı şöyle anlattı:

Aden babasıyla görüşmek istemiyordu. Annesi, o senin baban, babanla görüşmen gerekir. Hatta Ceylin de yanında olsun" dedi. Biz de Aden ile babasıyla görüşmeye geldik. Babasının doğum günü vardı. Sonra babası geldi. Babası hiç bir şey demeden, Aden Su'yu kollarından sıkarak, zorla arabaya götürdü. Aden Su, 'Baba bırak beni gelmek istemiyorum' dedi. Beni de yere itti. Ben de yerde sürüklendim. Ve hemen polisi aradım.

"UĞUR HÜKÜMLÜ, CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI"

Gazetecilerin  "Gonca Hanım bu sürekli olan bir şey mi? Çocuklarla alakalı pek bir şey olmadığını biliyoruz. Yoksa çocuğunuza şiddet sadece bugün mü böyle bir şey oldu?" sorusuna Derin, "Çok oldu aslında. Ben konuşmuyorum ama şuan çok kötü bir durumdayız. Şuan iki çocuğum da yok. Neredeler bilmiyorum. Şu an Uğur aslında bir hükümlü. Cezaevinden izinli çıktı. Çocuğumu alma hakkı olmadığı halde, kızımı ben yeğenimle buraya getirip teslim ettim. Kızım beni aradı. Korkudan altına tuvaletini yapmış. 'Anne beni kurtar' dedi. Sosyal medyada oğlumla olan konuşmalarımı da paylaştım. Kızımı ve oğlumu gören olursa lütfen polisi arasın. Bana yapılan şiddet çocuklarıma yapılmayacak" dedi.

Uğur Akkuşa eski eşinden suçlama: Ya Ebruyu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek

Haberin Devamı

"BU ADAM BİR YERE KAPATILMALI"

Çocuklarının velayetinin hep kendisinde olduğunu söyleyen Derin, "Hükümlü bir insana velayet verilmez. Çocuklarımı ben iyi niyetle ne zaman isterse görüştürdüm. Ama bu adam ruh hastası. Bir yere kapatılmalı. Yoksa ya Ebru'yu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek. Ben sabaha kadar çocuklarımı bulacağım. Kızımı ve oğlumu bana ver Uğur. Zamanında benim de her yerim kırıldı. Ama kızıma aynı şeylerin yapılmasına izin vermeyeceğim" dedi.

Uğur Akkuşa eski eşinden suçlama: Ya Ebruyu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Yaşanan olayların ardından Mecidiyeköy'deki olay yerinden ayrılan Gonca Derin ardından soluğu hemen karakolda aldı. Derin, karakola giderek eski eşi Uğur Akkuş'dan şikayetçi oldu ve çocuklarını geri almak istediğini dile getirdi. Yaşanan bunca olayın üstüne eski eşi Uğur Akkuş adına bir yakalama kararı çıkartıldı. Yaşananların ardından hastaneye de giden Gonca Derin'in yeğeni Ceylin, Uğur Akkuş darp ettiği için kolu çatlamış. 

Haberin Devamı

KIZI TESLİM EDİLDİ

Derin, sosyal medya hesabından "Şu an arama kararı çıkartıldı. Emniyete güvenim sonsuz ama gören bilen varsa, emniyete bildirsin lütfen" dedi. Eski eş daha sonra ise kızının teslim edildiği haberini verdi.

Uğur Akkuşa eski eşinden suçlama: Ya Ebruyu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek

UĞUR AKKUŞ'TAN AÇIKLAMA

Tüm bu olanların ardından Uğur Akkuş açıklama yaparak "Hakkımda yine asılsız bir iftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye... Bakmakla, korumak, kollamak, ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarımı ara tatilde mahkeme kararı ile usulüyle pedagog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım. Bu tür karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen" ifadesini kullandı.

Uğur Akkuşa eski eşinden suçlama: Ya Ebruyu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek