Cadde Uğur Aslan'dan Kuruçeşme Açıkhava'da bir ilk!

Uğur Aslan'dan Kuruçeşme Açıkhava'da bir ilk!

15.06.2023 - 13:27 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam bir ilke sahne oldu. Ünlü sanatçı Uğur Aslan, farklı bir çalışmaya imza atarak müzikseverlerle buluştu.

Uğur Aslandan Kuruçeşme Açıkhavada bir ilk

'Afara Senfoni Orkestrası İle Bir Arabesk Müzikali Afara' konseptiyle sahne alan Uğur Aslan, birbirinden değerli şarkılara senfonik konserle hayat verdi.

Haberin Devamı

"GÜZEL BİR YOLA ÇIKTIM"

Ünlü sanatçı, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Senfoni orkestrası eşliğinde şarkılar söyleyeceği için heyecanlı olduğunu belirten Aslan, "Hikayemizin yolculuğunu zaten yapıyorduk ama senfoniyle birlikte şarkı söylemek gibi bir hayalim vardı. Müzikal olarak ne kadar güçlü bir şeyle beslersek o kadar kıymetli olacağına inandığım için şeflerimle birlikte güzel bir yola çıktım" sözlerine yer verdi.

Uğur Aslandan Kuruçeşme Açıkhavada bir ilk

Afara Senfoni Orkestrası İle Bir Arabesk Müzikali Afara'nın devamının geleceğini söyleyen Aslan, müjdeli haberi müzikseverlere verdi.

Uğur Aslandan Kuruçeşme Açıkhavada bir ilk

40 KİŞİLİK DEV ORKESTRAYLA ÖRNEĞİNE AZ RASTLANAN KONSER

Kendine özgü yorumu ve güçlü sesiyle hayranlarının gönlünü fetheden başarılı sanatçı Uğur Aslan, 40 kişiden oluşan Afara Senfoni Orkestrası le sevenlerine unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı. Arabesk müziğin duygusal ve içten yanını senfoni düzenlemeler eşliğinde dinleyicilere aktaran Aslan, hayranlarını bu versiyonla mest etti. En sevilen arabesk şarkılarla kendi hayat hikâyesini harmanladığı müzikalinde Boğaz’ın kıyısından 70’lere doğru adeta bir zaman yolculuğuna çıkardı.

Uğur Aslandan Kuruçeşme Açıkhavada bir ilk

Haberin Devamı

Sahneden seyircinin yanına inerek 'Bir Kulunu Çok Sevdim', ‘Batsın Bu Dünya’, ‘Bir Teselli Ver’ gibi şarkıları senfonik düzenlemelerle seslendiren Uğur Aslan, Kuruçeşme seyircisini müziğe doyurdu. Unutulmaz şarkıları seslendiren başarılı sanatçıya hayranları ve en önde oturan eşi Sema Ergenekon da eşlik etti.

Uğur Aslan’ın hayatına dair anlattığı anılarıyla Afara Senfoni Orkestrası İle Bir Arabesk Müzikali Afara dinleyicilere hem hüzünlü anlar yaşattı hem de doyasıya eğlendirdi.

Uğur Aslandan Kuruçeşme Açıkhavada bir ilk

MÜZİKSEVERLER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Uğur Aslan, 'Afara Senfoni Orkestrası İle Bir Arabesk Müzikali Afara' ile depremzedeleri de unutmadı. 11 ilde yaşanan acı olayı müzikaline taşıyan ünlü sanatçı, müzikseverleri duygulandırdı.

Uğur Aslandan Kuruçeşme Açıkhavada bir ilk