Cadde Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın!

Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın!

25.04.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde birlikte rol alan Uğur Güneş ve Atilla Kılıç, önceki gece Bebek'te yanlarında bir kadın arkadaşları ile görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan oyuncuların panik anları, kameralara yansıdı.

Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın

Son olarak final yapan 'Kanunsuz Topraklar' adlı dizide boy gösteren 34 yaşındaki oyuncu Uğur Güneş, geçtiğimiz ay Cihangir'de kameralara yansımıştı.

Haberin Devamı

Orta Doğu'nun en büyük ödül töreni olan Murex Dor'da 'Uluslararası en iyi oyuncu' ödülüne layık görülen Güneş, "Çok onur verici bir şey benim için. Bu benim ilk uluslararası ödülüm. Orada Türkiye'nin adını bile duymak gurur verici. Çok mutlu oldum. Orada çok fazla takip ediyorlar ülkemizi, onur vericiydi" demişti.

Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın

YENİ PROJESİ

Ünlü oyuncu, "Yeni bir proje var mı?" sorusuna, "Şu an var bir sürü proje, senaryolar geliyor okuyorum. Aynı zamanda biraz da dinleniyorum. Eylül ayına kadar dijital bir platformda film yapmayı düşünüyorum. Ondan sonraki süreçte de ana akıma bir proje yapmak istiyorum" cevabını vermişti.

"İLİŞKİ DURUMUM HAYIRLISI"

Bir süredir aşka kapılarını kapatan Uğur Güneş, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" diye soran habercilere, "Bekarım, şu an bir şey yok. İlişki durumum şu an hayırlısı. Doğru insani bulduğum zaman neden olmasın" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER

Güneş, son olarak 10 Aralık 2014 - 29 Mayıs 2019 tarihleri arasında yayın hayatına devam eden 'Diriliş Ertuğrul' adı dizide birlikte rol aldığı Atilla Kılıç ile Bebek'te yer alan Lucca adlı mekandan çıkarken objektiflere takıldı. İkilinin yanında, sarışın bir güzel de vardı.

Flaşların patlamasıyla şoke olan oyuncular ve kız arkadaşları, koşarak tekrar mekana girdi. Mekan içerisinde yaklaşık 10 dakika kalan Güneş ve arkadaşları, taksinin gelmesiyle dışarı çıktı. Atilla Kılıç aracın önüne, Güneş ve kız arkadaşı ise arka koltuğa geçti.

Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın

"ARKADAŞIMIN ARKADAŞI"

Sarışın güzel görüntü vermemek için yüzünü gizlerken; camını açarak soruları yanıtlayan Uğur Güneş ise, "Hanımefendi arkadaşımın arkadaşı. Yanlış bir şey yazmayın" ifadelerini kullandı.

Bu arada aracın etrafını saran çiçekçi çocuklar ise oyuncudan para almak için gülleri aracın içine atarak 100 TL bahşiş almayı başardı.

Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın

SÜRPRİZ KUTLAMA

Öte yandan Uğur Güneş, geçtiğimiz aylarda 'Kanunsuz Topraklar' dizi ekibinin sürpriziyle yeni yaşını kutlamıştı. Çekimler sırasında sete getirilen pastayla şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayan ünlü isim, kendi fotoğrafıyla hazırlanan pastanın üzerindeki mumları üflerken "sağlık" dilemişti.

Haberin Devamı

"HAYALLERİMİZİN GERÇEKLEŞECEĞİ BİR YIL OLSUN"

Başta Esra Bilgiç olmak üzere tüm rol arkadaşlarının katıldığı kutlamada duygusal anlar yaşayan Güneş, "Tüm dünya için sağlık diliyorum. Ayrıca hepimizin hayallerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun" demişti.