Cadde Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koç'lu mesajı ifşa etti!

Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koç'lu mesajı ifşa etti!

28.04.2022 - 17:06 | Son Güncellenme:

Sürpriz bir kararla 2019 yılından itibaren pilotaj eğitimine başlayan Ümit Erdim, geçtiğimiz yıl Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç'un pilotluğunu yapmıştı. Oğuzhan'a ulaşmak isteyen bir takipçisinden mesaj alan oyuncu, yazılanlar karşısında hem şaşkınlığını gizleyemedi, hem de sinirlendi. Erdim, çok konuşulacak mesajı Twitter'da ifşa etti.

Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koçlu mesajı ifşa etti

2003-2006 yılları arasında yayınlanan komedi türündeki 'Hayat Bilgisi' dizisindeki 'Arif' rolüyle hafızalarda yer edinen Ümit Erdim, 2019'da 'Kim Daha Mutlu' filminde rol aldıktan sonra ekranlardan uzak. Oyunculuğa ara veren, aldığı eğitimin ardından pilot olan ve bu tutkusunu "Havada olmak müthiş bir duygu. Tarifi imkansız, Adrenalin tavan yapıyor" sözleriyle anlatan Erdim'in ilk yolcuları, Mayıs 2021'de Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti olmuştu.

Haberin Devamı

"MİSAFİRLERİM AĞIRDI"

Muğla Fethiye'de tatil yapan Demet ve Oğuzhan ile bir araya gelen 36 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Bugün misafirlerim ağırdı. Göcek-Fethiye Sahilleri'ne yukarıdan mavi tur yaptık. Okulun ve kendi adıma çok teşekkür ederim. İlk yolcularım çok havalıydı" ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koçlu mesajı ifşa etti

Ünlü şarkıcı ile güzel oyuncu ise Instagram'dan "Hep böyle güzel yolculuklarımız olsun. Çok teşekkür ederiz" şeklinde bir mesaj yayınlamıştı.

"BELEŞ BARBÜKÜ PARTİMİZDEN YARARLANIRSIN"

Kuşkusuz ünlüler, her gün takipçilerinden çok ilginç mesajlar alıyor. Bazıları bunları ifşa ederek tepkisini gösteriyor, bazıları ise görmezlikten geliyor ve hemen engelliyor. Hayranlığın abartılması sorunu ile karşılan isimlerden biri de Ümit Erdim oldu. Oyuncu, Twitter'da bir takipçisinden gelen mesajla gündem oldu.

Haberin Devamı

Bir organizasyonda konser vermesini istediği Oğuzhan Koç ile iletişime geçmeye çalışan bir sosyal medya kullanıcısı, şu ifadeleri kullandı:

Ümit selamlar, Oğuzhan Koç'a ulaşmak istiyoruz. Fabrika pikniğimizde kendisinden mini bir konser talebimiz olacak. Yardımcı olabilir misin?

Samimiyeti farklı bir boyuta taşıyan söz konusu takipçi, mesajın devamında Ümit Erdim'e dikkat çeken bir davette de bulundu: İstersen sen de katılabilirsin. Beleş barbekü partimizden yararlanırsın.

"BİZİ BU KALİTESİZLİK BİTİRECEK"

Sosyal medya kullanıcısının kendisine yönelik mesajına kayıtsız kalamayan ünlü oyuncu, “Bizi bu kalitesizlik, bu üslupsuzluk bitirecek. Samimiyet kavramını gerçekten yanlış anlıyoruz” şeklinde tweet atarak, tepkisini dile getirdi.

Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koçlu mesajı ifşa etti