Cadde Ümit Erdim'den ikinci çocuğa ikinci araba!

Ümit Erdim'den ikinci çocuğa ikinci araba!

03.02.2023 - 16:41 | Son Güncellenme:

2017 yılında dünyaevine girdiği Seda Çınar ile mutlu bir evlilik sürdüren Ümit Erdim, önceki gün İstinyePark'daydı. Ünlüler takımı adına mücadele verdiği 'Survivor 2023' yarışmasına ilk hafta veda edip, Dominik'ten Türkiye'ye dönen 37 yaşındaki oyuncu, günün erken saatlerinde Markalar Sokağı'nda görüntülenirken, özel plakalı yeni aracıyla dikkat çekti.

Ümit Erdimden ikinci çocuğa ikinci araba

'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, 2018 yılında ilk çocuğu Ses'in doğumu sonrası 5 milyon TL değerinde bir cip almıştı. Geçtiğimiz eylül ayında Ela adını verdiği ikinci çocuğu dünyaya gelen oyuncunun, 3 milyon TL değerindeki ikinci cipini aldığı görüldü.

Haberin Devamı

"DAHA İYİLERİ SİZİN OLSUN"

İstinyePark AVM'de objektiflere yansıyan ve basın mensuplarının "Yeni aracınız hayırlı olsun" sözlerine "Teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri sizin olsun inşallah" yanıtını veren ünlü oyuncu, bir restoranda arkadaşıyla buluşarak, toplantı gerçekleştirdi.

Ümit Erdimden ikinci çocuğa ikinci araba

ÖZEL PLAKAYA 100 BİN TL

İlk aracının plakasını kızının ismi 'Ses' olarak alan Ümit Erdim'in, ikinci aracına da 'Ela' şeklinde özel plaka alması dikkatlerden kaçmadı. Milyonluk araçlarına özel plaka taktıran oyuncunun, plakalar için de 100 bin TL harcadığı iddia edildi.

Ümit Erdimden ikinci çocuğa ikinci araba

"SURVİVOR'A GİTTİM, ACIKMADAN GELDİM"

Ümit Erdim, geçtiğimiz hafta aynı AVM'de görüntülenmiş, kızı Ses ile alışveriş turu sonrası yemek yemişti. Mağazalar arasında turlarken gazetecilerle karşılaşan ünlü isim, "Survivor'a gittim, acıkmadan geldim" diyerek kahkaha atmıştı.

Ümit Erdimden ikinci çocuğa ikinci araba

Haberin Devamı

"KISA SÜRDÜ AMA GÜZELDİ"

Takım arkadaşları Berdan Mardini, Kürşat Juan ve Seçkin Piriler ile potada yer alan ve fenomen yarışmanın yeni sezonunda sürpriz şekilde ilk elenen yarışmacı olan Ümit Erdim, "Değişik bir tecrübe oldu, kısa sürdü ama güzeldi" açıklamasını yapmıştı.

Ümit Erdimden ikinci çocuğa ikinci araba