Cadde Umut Evirgen ile Alina Boz'a evlilik sorusu!

Umut Evirgen ile Alina Boz'a evlilik sorusu!

09.10.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra Umut Evirgen'le yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gece bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Ünlü çift, evlilik sorularından kaçamadı.

Umut Evirgen ile Alina Boza evlilik sorusu

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARI ÇOK KONUŞULDU

Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Evirgen'in (33), Boz ile ilgili niyetinin ciddi olduğu ve 25 yaşındaki güzel oyuncuyla evlenmek istediği öne sürülmüştü.

Umut Evirgen ile Alina Boza evlilik sorusu

"HAYIRLISI BÖYLE ŞEYLER"

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Havaalanı'nda görüntülenen Evirgen-Boz çifti, evlenecekleri yönünde çıkan iddialara ilk kez yanıt vermişti. Alina Boz, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kasımda Ankara film festivali olacak. Biz orada olacağız. Teklif falan olmadı. Hayırlısı böyle şeyler. Nazar değmesin. Evet yazılmış bir şeyler ama konuşmak bile nazar değdirebilir.

Umut Evirgen ile Alina Boza evlilik sorusu

"ÇOK İYİ GEÇTİ"

Umut Evirgen ve sevgilisi Alina Boz, son olarak geçtiğimiz gece Rumelihisarı'nda yer alan bir balıkçıdan çıkarken objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Adana Film Festivali'ne giden çift, çıkışta gazetecilerle konuşarak festival ile ilgili, "Çok iyi geçti. Süper bir festival oldu" dedi. Evirgen, Adana Film Festivali'nden iki ödül birden alarak geçtiğimiz hafta dönmüştü.

Haberin Devamı

Umut Evirgen ile Alina Boza evlilik sorusu

Aşk ve evlilik sorularına yanıt vermeyen Alina Boz ve Umut Evirgen, araçlarına binerek oradan ayrıldı.