Cadde Umut ihanete uğradı

Umut ihanete uğradı

17.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sürükleyici hikâyesiyle dikkat çeken ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’na bu hafta; Alev’in kendi babasını kurtarmak için Umut’a ihanet ettiği anlar damga vurdu.

Umut ihanete uğradı

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Proje, aksiyon dolu sahneleriyle olduğu kadar duygusal anlarıyla da izleyiciden tam not aldı. Sürükleyici hikâyesiyle dikkat çeken diziye bu hafta; Alev’in (Serra Arıtürk) kendi babasını kurtarmak için Umut’a (Ekin Koç) ihanet ettiği anlar ekrana damga vurdu.

Abisi Fecir’in (Burak Yörük) Büşra Korkmaz’ın katili olduğunu öğrenen Rüya’nın (Yüsra Geyik) dünyası başına yıkıldı. Rüya duruşma günü soluğu Umut’un yanında aldı. Azad’ın (Aytaç Uşun) yurt dışına gitmesi için gerekli olan pasaportu Umut’a teslim eden Rüya, babasıyla da yüzleşmekten geri kalmadı. Rüya’nın hangi safta yer alacağı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

Umut ihanete uğradı
Yapımda; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi usta isimler yer alıyor.