Cadde 'Yaşlı görünüyorsun' eleştirilerine isyan etti! 'Bence harikayım'

'Yaşlı görünüyorsun' eleştirilerine isyan etti! 'Bence harikayım'

29.03.2023 - 13:29 | Son Güncellenme:

Şimdilerde yönetmenliğe geçiş yapan, 1980'li yılların sitcom oyuncusu Justine Bateman, katıldığı bir programda 'yaşlı göründüğü' yönündeki eleştirilerle ilgili konuştu. Bu eleştirileri ilk defa kendi adını Google'da arattığında fark ettiğini söyleyen ünlü isim, estetik işlem yaptıran kadınlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yaşlı görünüyorsun eleştirilerine isyan etti Bence harikayım

'Family Ties', 'Desperate Housewives' ve 'Modern Family' gibi yapımlarda yer alan 57 yaşındaki oyuncu ve yazar Justine Bateman, '60 Minutes Australia' programına katılarak; yüzüne herhangi bir estetik ya da kozmetik müdahale yaptırmadığı ve doğal bir şekilde yaş aldığı için eleştirilmesiyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Gençlik yıllarından beri spot ışığında olan 1980'lerin sitcom yıldızı Bateman, bir gün kendisini Google'da arayana kadar doğal yüzüyle ilgili bir 'takıntı' oluştuğunu fark etmediğini söyledi.

Yaşlı görünüyorsun eleştirilerine isyan etti Bence harikayım

"GOOGLE OTOMATİK OLARAK TAMAMLADI"

"Adımı arama motoruna yazdım. Sonra cümle otomatik olarak şöyle tamamlandı: Yaşlı görünüyor... Bunu görünce 'Nasıl yani?' dedim" ifadelerini kullanan aktris, insanların yaşlanmayı 'güzel' bulmasının mümkün olup olmadığı sorulduğunda ise şu yanıtı verdi:

Umurumda bile değil. Bence harika görünüyorum, yüzüm kim olduğumu temsil ediyor. Bunu seviyorum.

Yaşlı görünüyorsun eleştirilerine isyan etti Bence harikayım

"ESTETİK YAPTIRAN KADINLAR İÇİN ÜZÜLÜYORUM"

Kendi fotoğraflarına baktığında, insanların 'yaşlı görünüyor' derken neden bahsettiğini göremediğini belirten Bateman, kırışıklıkları önlemek için botoks ve dolgu kullanan kadınlar hakkında da konuşarak; "Onlar için üzülüyorum. Hayattan zevk almadıkları için üzülüyorum. Başka herhangi bir şey yapmadan önce yüzlerini 'düzeltmeleri' gerektiği düşüncesiyle, hayatta yapmaları gereken şeylerden uzaklaştıkları için üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yaşlı görünüyorsun eleştirilerine isyan etti Bence harikayım

"BU KORKUDAN KURTULUN"

Ünlü isim, kadınları yaşlanmaları konusunda bu kadar endişelenmemeleri için cesaretlendirerek; şöyle konuştu:

Söylediğim şey şu; yüzünüzü boş verin! Yüzünüzün kırışmış olmasının sizin için karşınıza çıkacak fırsatları mahvedeceği korkusundan kurtulun.

Yaşlı görünüyorsun eleştirilerine isyan etti Bence harikayım

Bateman, yüzünüzü daha genç göstermek için birçok işlem yaptırmasının mümkün olduğunu, ancak kendisinin yaşına uygun görünmekten hoşlandığını da paylaştı.

Yaşlı görünüyorsun eleştirilerine isyan etti Bence harikayım

"BAZEN ESTETİKLE NASIL GÖRÜNECEĞİMİ MERAK EDİYORUM"

Bazen aynaya bakıp estetik ameliyatla nasıl görüneceğini merak ettiğini anlatan Justine, "Kesinlikle aynaya bakıp yüzümü gerdirebilirim ya da göz kapağına yapılan o ameliyatı olabilirim. Elbette, bunların hepsini yapabilirsiniz. Ama bunu yaparsam şu anda sahip olduğum her şeyi silecekmişim gibi hissediyorum. 20 yaşımdakinden farklı bir insan olduğumu hissetmek hoşuma gidiyor. Aynaya bakmayı ve bu kanıtını görmeyi seviyorum" dedi.