Cadde Ünlü oyuncu ihaneti unuttu! 'Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya'

Ünlü oyuncu ihaneti unuttu! 'Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya'

29.11.2023 - 13:01 | Son Güncellenme:

Rachel Green karakter ile hafızalara kazınan Jennifer Aniston'ın, ihanet sebebiyle boşandığı Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie ve evlatlık çocuklarıyla yaşadıkları gerilimden ötürü 'endişeli' olduğu ortaya çıktı. Ayrıldıklarından beri konuşmadıkları düşünülen ikilinin birbirine 'çok değer verdiği' de öne sürüldü. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu ihaneti unuttu Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya

'Friends' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston ile ünlü aktör Brad Pitt, 1998'de aşk yaşamaya başlamış ve 2000 yılında Malibu’da gizli bir törenle evlenmişti. Çift, 2005’te ayrılık kararı almış ve iki ay sonra Aniston boşanma davası açmıştı. İkilinin boşanmasında gerekçe olarak Pitt'in, Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Pitt ile 'Mr. and Mrs. Smith' filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie'nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

'ÇOCUKLARINA ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI!

Pitt ile Jolie, uzun yıllar süren ilişkileri boyunca üç evlatlık (Maddox, Pax, Zahara) üç de biyolojik (Shiloh, Knox, Vivienne) çocuk sahibi olmuş ve 2014'te evlenmişti. Ancak 'Brangelina' olarak anılan ikili, 2016'da şiddetli geçimsizlik nedeniyle yollarını ayırmıştı. Angelina Jolie, Brad Pitt'in 'çocuklarından birini boğazladığını, bir diğerinin ise yüzüne vurduğunu' ve 'kendisini ise kafasından tutup sarstığını' iddia etse de; Pitt Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı ve FBI tarafından aklanmıştı.

Ünlü oyuncu ihaneti unuttu Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya

"BABAM DÜNYA ÇAPINDA BİR PİSLİK"

Eski eşlerin 19 yaşındaki evlatlık oğulları Pax'in 2020 yılında yaptığı bir paylaşım ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve magazin dünyasını sarsmıştı. DailyMail.com'un haberine göre; Pax, 2020 Babalar Günü için Instagram'dan paylaştığı bir mesajda ünlü aktör ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bu dünya çapındaki pisliğin Babalar Günü kutlu olsun! Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın. Senin yanındayken korkudan titreyen dört küçük çocuğuna karşı hiçbir empatin yok. Bana en yakın olanların hayatını cehenneme çevirdin. Kendine ve dünyaya ne istersen söyleyebilirsin ama gerçek bir gün ortaya çıkacak. Babalar Günün kutlu olsun, seni lanet olası berbat insan!

Ünlü oyuncu ihaneti unuttu Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya

"YÜREK PARÇALAYICI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ"

Önümüzdeki ay 60. yaş gününü kutlayacak olan Oscar ödüllü aktörün, Pax'in patlaması karşısında şaşkınlığa uğradığı iddia edildi. OK! dergisine konuşan bir kaynak; Pitt'in teselli için başvurduğu kişinin eski eşi Jennifer Aniston olduğunu aktardı. "Jen, Brad için son derece endişeliydi ve hemen onu aradı" diyen kaynak, şöyle devam etti:

İlk düşüncesi, bu durumun Brad için ne kadar üzücü olabileceğiydi. Bu kadar değer verdiği biri tarafından bu şekilde saldırıya uğramanın onun için yürek parçalayıcı olacağını düşündü.

Ünlü oyuncu ihaneti unuttu Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya

"JEN VE BRAD BİRBİRLERİNİ ÇOK ÖNEMSİYOR"

İsmi paylaşılmayan kaynak, eski çiftin ne olursa olsun arkadaş kaldıklarını ve destek için birbirlerine başvurabileceklerini bildiklerini de öne sürerek; "Pek çok insan ayrılıkları çok gergin bir şekilde olup bittiği için Brad ve Jen'in konuşmadıklarını varsayıyor, ancak yıllardır iletişim halindeler ve Jen her zaman Brad için sırtını yaslayacağı bir kaya oldu. Tüm kalp kırıklıklarına rağmen iyi arkadaş oldular. Jen ve Brad birbirlerini çok önemsiyor" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu ihaneti unuttu Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya

Kaynak, ayrıca Jennifer'ın şiddet iddiaları karşısında eski eşini savunmayı tercih ettiğini de söyledi ve "Jen, Brad'in bazı hatalar yaptığını biliyor ama içten içe onun iyi bir adam olduğunu düşünüyor" dedi.