Cadde Ünlüler duruşmaya zorla getirilecek

Ünlüler duruşmaya zorla getirilecek

03.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uyuşturucu temin etmekten yargılanan Selin Boronkay için yakalama kararı çıktı. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren ise duruşmaya zorla getirilecek.

Ünlüler duruşmaya zorla getirilecek

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, “Uyuşturucu temin etmek” suçundan, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istenen menajer Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklanmaları istemiyle yakalama kararı çıkardı. Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren’İn de aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve ilk duruşmaya zorla getirilme kararı verdi.
İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile Cenk Eren’in de bulunduğu 34 şüpheli hakkında uyuşturucu temin etmek suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan dava kapsamında 17 sanığa yakalama kararı çıkarıldı.
Sanıklar Ayşe Selin Boronkay’ın aralarında bulunduğu 17 sanığın tutklanmasına, oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca şarkıcı Cenk Eren, Alp Parlar, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyazi Canbaz’ın dahil13 sanık hakkında ise yurtdışına çıkış yasağı ve duruşmalara zorla getirilmelerine karar verildi. İlk duruşma tarihi olarak ise 28 Kasım tarihini belirlendi.