Cadde Ünlülerin Bozburun çıkarması

Ünlülerin Bozburun çıkarması

13.06.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri sezonu Marmaris'te açtı. Ebru Akel’in güneşlendiği sırada yanına gelen Gonca Vuslateri, Akel’in üzerine yatarak renkli görüntüler sergiledi. egüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti ise romantik anlar sergiledi.

Ünlülerin Bozburun çıkarması

Yazın gelmesiyle birlikte ünlü isimler rotalarını tatil yerlerine çevirdi. Marmaris Bozburun’da gerçekleşen bir davete katılan Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri önceki gün plajda görüntülendi.

Haberin Devamı

İSKELEDE ROMANTİK ANLAR

Erken saatlerde deniz ve güneşin tadını çıkartan Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti, kendilerini serin sulara bırakırken bir hayli zorlandı. İskelenin merdivenlerinde aşka gelen çiftten Yaşaroğlu, eşinin göbeğine öpücükler kondurduğu anlar objektifler böyle yansıdı.

Ünlülerin Bozburun çıkarması

GRUBUN NEŞE KAYNAĞI OLDU

Ebru Akel’in güneşlendiği sırada yanına gelen Gonca Vuslateri, Akel’in üzerine yatarak renkli görüntüler sergiledi. Akel’i öpen oyuncu grubun neşe kaynağı oldu.

Ünlülerin Bozburun çıkarması

DERİN SOHBET

Vuslateri’nin grup içerisindeki erkek arkadaşıyla yakından ilgilenmesi objektiflere böyle yansıdı. Merve Çağıran ise günü arkadaş grubuyla sohbet ederek geçirmeyi tercih etti. 

Ünlülerin Bozburun çıkarması