Cadde Ünlülerin kaçış gecesi! 'Aybüke Pusat da buradaydı'

Ünlülerin kaçış gecesi! 'Aybüke Pusat da buradaydı'

25.09.2022 - 06:54 | Son Güncellenme:

Harbiye'deki Klein adlı mekanda bir kozmetik markasının yeni ürünlerinin lansmanı gerçekleşti. Marka yüzleri Kubilay Aka, Furkan Andıç ve Serkay Tütüncü gecede ev sahipliği yaptı. Birçok ünlü ismin akın ettiği partide; Aybüke Pusat da vardı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncunun ardından Kubilay Aka ve Furkan Andıç mekandan çıktı. Uzun süredir Pusat ile aşk yaşadığı iddia edilen Andıç, güzel oyuncu hakkındaki soruları duymazdan geldi. İşte detaylar...

Ünlülerin kaçış gecesi Aybüke Pusat da buradaydı

HÜSEYİN ALTUN/ Milliyet
İstanbul Şişli'deki Klein adlı mekanda bir kozmetik markasının yeni ürünlerinin lansmanı gerçekleşti. Gecede markanın yüzleri olan oyuncular; Kubilay Aka, Furkan Andıç ve Serkay Tütüncü ev sahipliği yaptı. Didem Soydan, Aybüke Pusat, Çağla Şıkel, Cemal Can Seven, Umut Evirgen ve Şevval Şahin gibi isimler geceye katılarak dostlarını yalnız bırakmadılar.

Ünlülerin kaçış gecesi Aybüke Pusat da buradaydı

Haberin Devamı

"BÖYLE GECELERDE DOSTLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ"

Mekandan çıkan birçok ünlü isim, hızlıca araçlarına binerek; muhabirlerin sorulara yanıt vermekten kaçındılar. Çıkışta basın mensuplarının soruları yanıtlayan 27 yaşındaki oyuncu Aybüke Pusat, "Böyle geceler bizler için iyi oluyor. Dostlarımız ile bir araya geliyoruz" dedi ve oradan ayrıldı.

Ünlülerin kaçış gecesi Aybüke Pusat da buradaydı

AYBÜKE PUSAT SORULARINI DUYMAZDAN GELDİ

Güzel oyuncunun ardından mekandan bir süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Furkan Andıç ve Kubilay Aka çıktı. 32 yaşındaki Furkan Andıç, gazetecilerin; "Aybüke Hanım da buradaydı" cümlelerini duymazdan gelerek aracına binip oradan ayrıldı.

Ünlülerin kaçış gecesi Aybüke Pusat da buradaydı

NE OLMUŞTU?

2019 yazında 'Her Yerde Sen' dizisinde başrolleri ğpaylaşan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, senaryo gereği iki sevgiliyi canlandırıyordu. İkilinin özel hayatlarında da sık sık vakit geçirmesi aşk dedikodularının ortaya atılmasına sebep olmuştu.

Haberin Devamı

Rol aldıkları dizi final yaptıktan sonra oyuncuların havaalanında birlikte görüntülenmesi aşk dedikodularını daha da alevlendirmişti. Pusat ve Andıç'ın birlikte tatile gittiği iddia edilmişti. İkilinin hayranları tarafından çekilen görüntüler, günlerce konuşulmuştu.

"SADECE ARKADAŞIZ"

Hakkında çıkan aşk haberleri hakkındaki sessizliğini bozan Aybüke Pusat, "Furkan ile ilişkimiz yok. Diziden de yakın arkadaşımız bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla yaptığımız bir planımız vardı, tatile gittik. Şaşkınlık geçiriyorum gerçekten. Sadece arkadaşız" demişti.

Güzel oyuncu, "Bu benim özel hayatım. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlülerin kaçış gecesi Aybüke Pusat da buradaydı

"BÖYLE DÜŞÜNÜLMESİNE ÜZÜLÜYORUM"

Eski rol arkadaşı Aybüke Pusat ile aynı kolyeyi takan Furkan Andıç, aşk yaşadıkları konusuna son noktayı koymuştu. Yakışıklı oyuncu, konuyla ilgili; Aybüke Pusat’la aynı kolyeleri takan Andıç, “Bunlardan milyonlarca yapılıyor. Böyle düşünülmesine üzülüyorum. Aybüke ile ilişkimiz yok, sadece arkadaşız” demişti.

SARILDIKLARI VİDEO GÜNDEM OLDU

Her fırsatta haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, geçtiğimiz haftalarda sarmaş dolaş objektiflere yansımıştı. Andıç ve Pusat'ın sarıldıkları video sosyal medyada hızla yayılmıştı. Daha önce de havalimanında hayranlarının objektiflerine takılan Andıç ile Pusat, yine "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirmişti.

Ünlülerin kaçış gecesi Aybüke Pusat da buradaydı