Cadde Usta oyuncu Şekip Taşpınar'ın son hali! Eşi paylaştı

Usta oyuncu Şekip Taşpınar'ın son hali! Eşi paylaştı

30.06.2023 - 13:09 | Son Güncellenme:

Sahte içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar’ın geçtiğimiz gün entübe edildiği duyurulmuştu. Berna Taşpınar, eşinin son halini takipçileri ile paylaştı.

Usta oyuncu Şekip Taşpınarın son hali Eşi paylaştı

Kurtlar Vadisi dizisindeki ’Cevat Akarsu’ rolüyle tanınan Şekip Taşpınar, Datça ilçesindeki evinde 8 Haziran günü gece saatlerinde rahatsızlanınca Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Bilinci kapalı olan Taşpınar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Acil serviste yapılan tetkiklerde sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Şekip Taşpınar, Yoğun Bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Usta oyuncu Şekip Taşpınarın son hali Eşi paylaştı

OYUNCUDAN GÜZEL HABER

’Beyaz Gelincik’, ’Kurtlar Vadisi’, ’Behzat Ç.’, ’Tek Başımıza’, ’Karadayı’, ’Şefkat Tepe’, ’Cesur Yürek’, ’Arıza’, ’Arka Sokaklar’, ’Teşkilat’, ’Yürek Çıkmazı’, isimli dizi ve sinema filmlerinde rol alan Şekip Taşpınar’dan güzel Haber geldi.

Usta oyuncu Şekip Taşpınarın son hali Eşi paylaştı

EŞİ SON HALİNİ PAYLAŞTI

Eşini bir an yalnız bırakmayan Berna Taşpınar, ünlü oyuncunun sağlık durumunu ve son halini paylaştı.

"BİZ İYİYİZ"

Berna Taşpınar yayınladığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

Biz iyiyiz daha da iyi olacağız. Hala telefondan uzakta hastane odasında sağlığımıza kavuşmak için çabalıyoruz. Sizlerin güzel enerjileri ile çabucak toparlanacağımıza inanıyoruz. Sevgiler…

Usta oyuncu Şekip Taşpınarın son hali Eşi paylaştı