Cadde Usta sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumu! Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı

Usta sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumu! Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı

23.06.2023 - 17:18 | Son Güncellenme:

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin üzücü bir haber geldi.

Usta sanatçı Özkan Uğurun sağlık durumu Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı

Lenf kanserini 3 kez yenen MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

"AKILLI İLAÇ TEDAVİSİ ALMAYA BAŞLADIM"

Ünlü müzisyen, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle" açıklamasını yapmıştı.

Usta sanatçı Özkan Uğurun sağlık durumu Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı

ÖZKAN UĞUR'UN SON DURUMU

2013 yılında lenfomaya yakalanan ve yapılan tedaviler sonucu hastalığı atlatmıştı. 3 kez kanseri yenen Özkan Uğur’un yoğun bakımda yattığı ve entübe edildiği öğrenildi.

Usta sanatçı Özkan Uğurun sağlık durumu Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı

MFÖ grubunun bir diğer üyesi olan Fuat Güner, yakın arkadaşının sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğunu doğrulayan Güner, “Kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri çok zorlanıyor. Ciğerlerine müdahale edildi ve bir miktar su çekildi. Ama doktorlarından aldığımız bilgiye göre 4-5 gün içerisinde dostumdan güzel haberler alacağız” dedi