Cadde 'Veda Mektubu'nda her şey ortaya çıktı! Hatice yaşayacak mı?

'Veda Mektubu'nda her şey ortaya çıktı! Hatice yaşayacak mı?

04.04.2023 - 08:06 | Son Güncellenme:

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', yeni bölümüyle geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. İşte 'Veda Mektubu'nun 6'ncı bölüm özeti ve 7'nci bölüm fragmanı...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun 3 Nisan Pazartesi yayınlanan son bölümünde; Mina’nın karakol olayından sonrasında Aslı, Ziya ile; Seher de Mehmet ile konuşmak için odalara geçti. Aslı, Mehmet’le olan ilişkisinin aileler arasında savaşa dönmesinin annesiyle olan geçmişinden dolayı olduğunu bildiğini Ziya’ya söyledi.

Haberin Devamı

ASLI'NIN İTİRAFI KAFA KARIŞTIRDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aslı'nın, "Anneme verdiğiniz ‘Veda Mektubu’nu okudum" demesiyle; tüm geçmiş Ziya’nın gözünde canlandı. Aslında yazdığı mektubu Alanur’a veremeyen Ziya, bunu duyunca şoke oldu. Ziya, Aslı'dan bu mektupları Mehmet’in öğrenmediğini duyunca; "Madem gelip benimle paylaştın, bana güven ve gerisini bana bırak" dedi. Aslı, Mehmet’e karşı yalan söylemek istemediğini ve Ziya’ya güvendiğini söyledi.

'VEDA MEKTUBU' SÖN BÖLÜM...

O sırada Seher, Mina’nın durumunu sakladığı için Mehmet’i Aslı’ya karşı doldurmaya çalıştı ama Mehmet buna izin vermedi. Aslı’yı Ziya’nın odasından çıkarken gören Seher, Mina’nın söylediği yalanı Ziya’ya anlattığını düşündü. Sonrasında odaya girip Ziya’ya olanları anlattı ve Mina’yı okuldan alacağını, eğitimine evden devam edeceğini söyledi. Ziya, Seher'in bu tepkisini çok fazla buldu ama Seher kesin bir dille bu konuda ona karışmaması gerektiğini Ziya’ya söyledi.

Haberin Devamı

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

"KİMDİ O HERİF?"

Alanur, Beste ve kocası yemeğe çıktı. Yemekte Beste’nin yanına biri gelip konuştu. Bu duruma Beste’nin kocası çok sinirlendi ve belli etti. Bu durumu farkeden Alanur, Beste’nin eşine de rest çekti. Hakan, eve dönerken Beste’ye "Kimdi o herif?" diye sormaya devam etti ve Beste’nin boğazını sıkmaya başladı. Beste bağırmaya başlayınca, "Özür dilerim, özür dilerim. Seni herkesten kıskanıyorum" açıklamasını yaptı. Bunların üzerine Beste, arabada hiçbir şey yapmadan ağlamaya başladı.

HAKAN'IN KISKANÇLIK KRİZİ BESTE'Yİ ZOR DURUMA SOKTU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mina’nın okuldan alınacağını öğrenen Aslı, Mehmet’e; "Asla böyle bir şeyin olmasına izin veremeyiz" dedi. Mehmet ise durumun artık onu aştığını söyledi.

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

"SEN NASIL BİR YÜZSÜZSÜN!"

Hatice, mutfakta su içerken Mehmet de mutfağa geldi. Hatice hemen, "Değdi mi bu kadar mutsuzluğa?" diye sordu. Bunun üzerine Mehmet, tekrar Aslı’yı ne kadar sevdiğini anlattı ve anlayışlı bir şekilde kollarından tutarak onun da karşısına sevdiği birinin çıkacağını söyledi.

ASLI YATAĞINDA MUSKA BULDU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

O sırada Aslı içeri girdi ve Hatice’yi resmen oradan kovup, Mehmet’e bağırmaya başladı. Yukarı çıkıp odayı kilitledi ve o gece ayrı yattılar. Aslı, sabah Mehmet’e söylenerek yatağa düzenlerken; Hatice’nin yaptığı muskayı gördü. Bir hışımla aşağıya indi ve Hatice’yi görür görmez, "Sen nasıl bir yüzsün ki seni istemeyen bir adamın peşinde dolanıyorsun? Hala bu evde kalıyorsun?" dedi ve elindeki muskayı göstererek "Böyle cahil cahil şeylerle uğraşıyorsun" diye bağırdı. Tartışmayı gören Seher, "Ne oluyor burada?" deyip, olaya müdahale etti. Hatice’nin yaptıklarını Seher'e söyleyen Aslı, muskayı eline tutuşturdu ve gitti. O sırada geçmiş, Seher’in gözlerinin önünden geçti.

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

"BU MEKTUBU SANA KİM VERDİ NEVZAT?"

Aslı’nın ödemesinin yapılmadığını görünce okulla görüşen Alanur, kızının okuldan atıldığını öğrendi. Tam o sırada Mehmet, Alanur’un yanına gitti ve Mina olayını neden bu şekilde haber verdiğini sordu. Alanur ise o sırada öğrendiği okul mevzusu yüzünden ateş püskürdü.

"O MEKTUBU SEHER YAZDI" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Ziya, geçmişte Nevzat’ı tam da mektubu ona verdiği yere götürerek hesap sorup; "Bu mektubu sana kim verdi Nevzat? Kim gönderdi seni peşime?" dedi. Nevzat'ın "Bilmiyorum enişte demesine kalmadan", Ziya; "Bana yalan söyleme!" diye bağırdı. Nevzat, üzerinden yıllar geçtiğini ve hatırlamadığını söyleyerek açıklama yapmaya çalıştı. Ziya, net bir şekilde "Seher verdi değil mi? Seher yazdı o mektubu" diye sordu.

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

ABLASINI İKNA EDEMEDİ

Aslı, ablasıyla dertleşmeye geldiğinde Beste hiçbir şey olmamış gibi çiçek gönderen kocasının çiçeklerini aldı. Beste, boynunu kapatmak için taktığı fuları düzeltmeye çalışırken; Aslı morlukları gördü. Aslı, Hakan’ın ablasına bu yaptığını öğrendikten sonra bunu affedemeyeceğini ve annesine söylemeleri gerektiğini anlattı, ama Beste’yi ikna edemedi.

"İSTERSEN BOŞANALIM ASLI!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet, Aslı’nın okuldan atıldığını öğrenince çok üzüldü ve Aslı’nın hayatını mahvettiğini düşündü. Tam o sırada Seher’in ayarladığı şoförü atlatan Aslı, Mehmet’in yanına gitti. Araba konusunda esip gürleyen Aslı’ya daha önemli bir problemleri olduğunu söyleyen Mehmet, Aslı’ya evlendiği için okuldan atıldığını söyledi. Mehmet, Aslı’ya devam edebilmesi için boşanabileceklerini söyledi. Ama Aslı, "Biz bu kadar şeyi boşuna atlatmadık, zor olacağını biliyorduk" sözleriyle cevap verdi.

Haberin Devamı

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

"BENİ SÖYLEDİN Mİ?"

Nevzat, Ziya’nın yanından ayrılır ayrılmaz Seher’e eniştesinin mektup olayını öğrendiğini söyledi. Seher duyduklarından sonra şoke oldu. "Beni söyledin mi?" dedi. Nevzat ise "Bu mektup meselesinde sen yoksun" dedi ve suçu annesine attığını söyledi.

"CEZAYI BANA KESİN!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İftar sofrasından Mina’nın olayın kendini sorumlu tutan Aslı, Mina’nın okuldan alınmamasını kesilecek bir ceza varsa kendisine kesilmesini istedi. Seher, tam "Biz bu konuda kararımızı verdik" derken, Ziya; sözü Seher’in ağzına tıktı ve Mina’nın okula devam edeceğini söyledi. Bu habere çok sevinen Aslı, kutlama tatlısı yapacağını söyledi. Hatice de peşlerinden mutfağa girdi. O sırada Hatice’yi gören Aslı, "Aslında tarifi bilseydik çikolatalı muska yapardık. Sen bilirsin değil mi Hatice?" diye laf çarptı.

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

ALANUR SİNİRDEN DELİYE DÖNDÜ!

Alanur, Aslı’nın okuldan atılmasına için yeterince sinirliyken; bir de telefonlarına cevap verilmeyince deliye döndü. Konağı bastı ve esip gürledi.

O sırada Aslı, ablasına olanları Mehmet’e anlattı. Mehmet, Aslı’nın içini rahatlattı. Sonrasında Hakan’ın yanına gidip ona küçük bir ders verdi ve bir daha asla Beste’ye dokunmaması gerektiğini söyledi.

"KARINA EL KALDIRIRSAN, O ELİNİ KIRARIM!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bunların ardından Ziya, Alanur’un yanına gitti ve zamanında Alanur’un ağzından yazılmış mektubu ona uzattı, okumasını istedi. Alanur gözleri yaşlı bir şekilde "Ne bu?" diye sordu. Ziya, "Seni beklediğim gün bana verilen mektup" cevabını verdi. Alanur mektubu kimin yazdığını sorunca, Ziya'nın; "Annem" yanıtıyla karşılaştı. İkili, o günün hesaplaşmasını yaptı ve kandırıldıklarını anladılar.

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

"BİZ YOKUZ!"

Herkes o günden sonra hayatındaki zorluklardan bahsetti. İkisi de hesap sormadıkları için birbirlerini suçladı. Alanur, hayatı boyunca yaşadığı yalnızlığı ve ne kadar yorulduğunu haykırdı Ziya’ya. Ziya, yıllar sonra Alanur’u gördükten sonra yaşadıklarını anlattı. "Yıllar sonra bu sevdanın yükünü kaldıramam, arada başka hayatlar var..." dedi. Alanur ise "Ama biz yokuz!" ifadelerini kullandı.

MEKTUBUN SIRRI YILLAR SONRA AÇIĞA ÇIKTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Konuşulanlardan sonra ikisinin de kafası allak bullak oldu. Alanur, Ziya’nın gitmesini istedi. Tam giderken Ziya, "Seni bu şekilde bırakmak koyuyor bana" deyip, üzülerek Alanur’a baktı. Alanur bunun üzerine gözyaşlarını silerek, "Bana bir şey olmaz merak etme, alışığım ben" dedi.

Veda Mektubunda her şey ortaya çıktı Hatice yaşayacak mı

"ÖLDÜRDÜNÜZ KIZIMI"

Aslı, Hatice’yi rüyasında gördüğü sırada Hatice intihar mektubunu yazıyordu. Bir sürü ilaç içip gece yatağına uzandı. Su içmeye kalkan annesi, boş ilaç şişesini ve mektubu görünce Hatice’nin odasına koştu. Seslere bütün ev ayağa kalktı. Mehmet, Hatice’yi kucakladığı gibi arabaya götürdü. Hatice’nin annesinin "Öldürdünüz kızımı!" çığlıkları, herkesin kulağında çınladı.

HATİCE CANINA KIYDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Herkes apar topar hastaneye koştu. Hastanede annesi herkesi teker teker suçlayıp, Hatice’nin yazdığı mektubu suratlarına çarptı. Seher, Aslı’ya özellikle mesajı okutup "Eğer ona bir şey olursa Hatice’yi boynuna muska yaparım" dedi. Aslı, annesine ve ablasına haber verdiği için onlar da hastaneye geldi. Hatice’nin annesi Alanur’a bağırırken, Hatice kötüleşti. Doktorlar koşarak yoğun bakıma girdi.

'Veda Mektubu', yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Kanal D'de...