Cadde Victoria Beckham'dan ihanet itirafı: Evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi

Victoria Beckham'dan ihanet itirafı: Evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi

06.10.2023 - 14:19 | Son Güncellenme:

Victoria Beckham ve İngiliz futbol efsanesi David Beckham, uzun yıllardır örnek gösterilen bir evlilik yaşıyor. Victoria Beckham, 2003'te eşinin kendisini kişisel asistanı olarak görev yapan Rebecca Loos ile aldattığı iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Victoria Beckhamdan ihanet itirafı: Evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuk sahibi olan ünlü çift tüm dünyada parmakla gösteriliyor.

Haberin Devamı

YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

Geçtiğimiz aylarda 23'üncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan çiftten Victoria Beckham, paylaşımına "Komik olmadığını söylerler, hiç gülmediğimi söylerler, ayrıca 'Uzun sürmez!' de dediler. Bugün 23 yıllık evliliğimizi kutluyoruz. David, sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum" mesajını yazmıştı.

Victoria Beckhamdan ihanet itirafı: Evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi

2003'TE 'İHANET' İDDİASI

Victoria Beckham ile David Beckham'ın evlilikleri, çatırdasa da yıkılmadı. Çatırtamanın nedeni ise ihanet iddiasıydı. İhanet söylentileri, 2003'te David Beckham'ın Real Madrid takımında oynadığı sırada ortaya çıktı. İleri sürülenlere göre David Beckham, kişisel asistanı olarak görev yapan Rebecca Loos ile yakınlaşmıştı.

Victoria Beckhamdan ihanet itirafı: Evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi

Victoria Beckham, David Beckham'ın hayatını konu alan bir belgeselde 2003'te eşinin kendisini kişisel asistanı olarak görev yapan Rebecca Loos ile aldattığı iddiaları konusunda ilk kez konuştu:

Haberin Devamı

"TAM ANLAMIYLA BİR KABUSTU"

Bu evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi. Sanki bütün dünya bize karşıymış gibi geliyordu. Olay şu ki eğer tamamen dürüst olursam biz David ile birbirimize karşıydık. Madrid'e gidene kadar herkes bize karşıymış gibi geliyordu bana. Ama biz birlikteydik, birbirimize sahiptik. İspanya'da ise sanki birbirimizden uzakmışız, birbirimize sahip değilmişiz gibi hissediyorduk. Ve bu üzücüydü. Ne kadar zor olduğunu size anlatamam. Tam anlamıyla bir kabustu.

Victoria Beckhamdan ihanet itirafı: Evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi

"HAYATIM BOYUNCA YAŞADIĞIM EN BÜYÜK MUTSUZLUKTU"

Victoria Beckham o dönemde olup bitenleri bir tür sirke benzetti. Sonra da şunları söyledi; "Şehre bir sirk geldiğinde herkes onu sever değil mi? Tabii ki içinde siz olmadığınız sürece."

Eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham, eşi David Beckham'a "kızgın olup olmadığı" sorulduğunda şu yanıtı verdi:

Tamamen dürüst olmak gerekirse, evet kızgınım. Bu benim hayatım boyunca yaşadığım en büyük mutsuzluktu.