Cadde Vücudunu kutladı!

Vücudunu kutladı!

10.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiliz oyuncu Ashley Louis James, doğum öncesinde ve sonrasında değişiklikler yaşadığı vücuduna olan minnetini dile getirdi.

Vücudunu kutladı

Ashley Louis James, doğum yaptıktan sonra hayatında değişikliklere gittiğini açıkladı. Bedenine minnet duygusunu öne çıkaran oyuncu, vücuduna şükran içeren sözcüklerle donattığı not kağıtlarını yapıştırdığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. 34 yaşındaki James, şunları yazdı: “Negatif düşünceler bağımlılık yapar. Bedenimin doğum öncesi ve sonrasında benim için yaptıklarını not adım. Ve bunları oğlum Alf’ie hatırlatmak için sergilemeye karar verdim. Vücudumuz bizim için bir mucizedir. Haydi onlarla ilgili sevmediğimiz şeyleri konuşmayalım ve sevdiğimiz şeyleri kutlayalım!”

Haberin Devamı

“Hepimiz insanız” açıklamasını yapan oyuncu, “Kara bulutlar dağılıyor, aylar sonra ben de mutlu hissetmeye başladım. Oğlumla çok zevkli zaman geçiriyorum. Umarım bu da kötü zaman yaşayanlara  umut olur. Her şey daha iyi olacak. Büyük değişimlerden geçerken sabretmeli ve kendimizi sevmeliyiz...”

Yazarlar