Cadde Yapışkan hayranlar

Yapışkan hayranlar

11.12.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yapışkan hayranlar

Yapışkan hayranlar

Peter Andre, Londra sokaklarında tebdili kıyafet ile gezerken kendisinin tanıyan hayranın yarattığı histeri infiali sonrası oluşan kız grubundan polis sayesinde kurtuldu.

Ablaya bırak, kardeşe bak!
Naomi Champbell'in kız kardeşi Tisha, katıldığı partilerde giydiği cüretkar giysilerle dikkat çekiyor. Sevgilisinin kim olduğu henüz belli değil.

PC'ime ulaşan mesajlar arasında gezindim. Boğaziçi ve Bilkent'li arkadaşların yolladığı mesajları okudum. Bunun haricinde Ankara, İzmir ağılıklı olmak üzere birçok elektronik postanın dijital zarflarını mouse'umla açtım. Bunlar haricinde gelen mektup, yolda ya da başka bir yerde karşılaştığım "ses veren"lerle gerçekleşen sohbetlerde söz dönüp dolaşıp, "abi bu adamlar çok geride ya, biz nelerle uğraşıyoruz"a geldi. İnternet sayesinde bilgiye erişimin kolaylaşması, dünyada olup bitenleri sıcağı sıcağına takip edebilmek ve yaşıtlarımızla sohbet ettiğimiz, yazıştığımız ve hatta birbirlerimize görüntülerimizi gönderdiğimiz chat sayfalarıyla din, ırk, sınır ya da tabiyetlerin ortadan kalktığı bir çağı, fiberoptik kabloların daracık kanallarında ter içinde koştuturarak yaşarken, artık sadece yaşlanmayı hayal ediyoruz. Bir an önce yaşlanalım ki dünya daha da güzelleşsin. Çünkü o zaman güç bende artık olayı gerçekleşecek. Ses verin! ceyhuncaescortnet.com

Bazı TV dizileri adı sanı bilinmeyen birçok oyuncuyu yıldız yapmıştır. Buna en güzel örnek kuşkusuz "Evimiz hollywood"da! Shannen Doherty, Luke Perry ve Jason Priestley'ye şöhret ve çuvalla para getirdi. Diziye sonradan katılan, ancak oyunculuk performansı ve yakışıklılığıyla dikkat çekmeyi başaran Nick Kirikais'in yıldızı gittikçe parlıyor. New York Üniversitesi sanat bölümünden mezun olan Nick, daha sonra dans, oyunculuk, diksiyon gibi konularda ünlü yıldızların yer aldığı birçok kursa katılmış. "Philedelphia"daki küçük rolüyle de sinemada da başarılı olabileceğinin sinyallerini veriyor. Gerek New York Broadway'de, gerekse şu anda rol aldığı dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Los Angeles'ta bir düzine tiyatro oyununda rol almış olan genç oyuncu, önümüzdeki yıl aldığı teklifleri değerlendirerek sinema salonlarında tekrar karşımıza çıkacak. Kariyeri de reklam filmlerindeki oyunculuğu ile başlamış, billboard ilanlarıyla sürmüş.

Dallas müteşebbis yaratmaya devam ediyor. Dallas Üniversitesi'nde sinema bölümüne devam eden ve yaptığı 7 bin dolarlık "El Mariachi" filmiyle ünlenen Robert Rodriguez'den sonra Michael Pell, Dallas'tan çıkan ikinci genç ünlü... İnternet'teki ilk genç müteşebbislerden aynı zamanda. Ona birçok kişi Bull Gates diyor. (Buradaki espiri Microsoft'un sahibi Bill Gates'in, Michael'ın homepage sayfısına koyduğu Bull, yani boğa ismiyle yer değiştirmesidir.) Yaptığı işe gelince, başta sığır simsarlığı olmak üzere tüm tarım ve hayvancılık ürünleri pazarlamacılığı. Ancak bu işi İnternet üzerinde gerçekleştiriyor. İhtiyaçlarını e-mail mesajlarıyla Michael'a iletenler, kısa bir süre sonra kapılarında genç girişimciyi buluyorlar. 25 yaşındaki Michael, Teksas Üniversitesi'nde okuyor. Geleceğin İnternet'te olduğunun farkına erken varanlardan sadece biri. sizin de kulağınıza küpe olsun... World Wide Web sayfasına gözatmak isterseniz (pellcomapellcom.com)'da bulabilirsiniz.

In
* Ayakta durmak, komik olmak
* VirginNet chat programı
* Fıkra anlatmamak
* IQ testi sonuçlarında tahrifat yapmak
* "Çok takdir ettiğim bir insansın" cümlesi

Out
* El ele tutuşmak
* Alman usulü hesap ödemeleri
* Hayvan figürlü saç tokaları
* Askeri sırt çantaları
* Zebra desenli pantolonlar